Prati nas

Serije

‘Sex and the City’ ekipa se zaklela da više neće pričati sa Kim

Svađa između Sarah Jessice Parker i Kim Cattraill je postala toliko ozbiljna da su njihove koleginice bile primorane da odaberu stranu.

Kako prenose strani mediji, Cynthia Nixon i Kristin Davis su u poslednjih par nedelja osećale ogromnu tenziju zbog bliskih prijateljica. Više nisu mogle da podnesu konstantne prozivke u medijama, pa su odlučile da odaberu stranu i podržale SJP.

‘’Sarah ne voli dramu. Ona, Kristen i Cynthia su jako ljute. Zaklele su se da više ne progovore sa Kim’’, rekao je izvor za jedan magazin.

Izvor dodaje i da loši odnosi između Sarrah i Kim nije nikakva novost. Iako u seriji glume najbolje drugarice, u pravom životu je to bilo mnogo drugačije.

‘’Kim i Sarah se nisu slagale još od prvog dana, ali su se pravile da se vole u prošlosti. Očigledno, Kim je dosadilo da glumi dobricu’’, izjavio je izvor.

Isti izvor je za kraj dodao da čak i ako Kim promeni mišljenje i poželi da snimi poslednji nastavak Sex and the City, do filma ipak neće doći, jer ostale devojke više ne žele nikakvu saradnju sa njom.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top