in ,

‘Sex and the City’ ekipa se zaklela da više neće pričati sa Kim

Svađa između Sarah Jessice Parker i Kim Cattraill je postala toliko ozbiljna da su njihove koleginice bile primorane da odaberu stranu.

Kako prenose strani mediji, Cynthia Nixon i Kristin Davis su u poslednjih par nedelja osećale ogromnu tenziju zbog bliskih prijateljica. Više nisu mogle da podnesu konstantne prozivke u medijama, pa su odlučile da odaberu stranu i podržale SJP.

‘’Sarah ne voli dramu. Ona, Kristen i Cynthia su jako ljute. Zaklele su se da više ne progovore sa Kim’’, rekao je izvor za jedan magazin.

Izvor dodaje i da loši odnosi između Sarrah i Kim nije nikakva novost. Iako u seriji glume najbolje drugarice, u pravom životu je to bilo mnogo drugačije.

‘’Kim i Sarah se nisu slagale još od prvog dana, ali su se pravile da se vole u prošlosti. Očigledno, Kim je dosadilo da glumi dobricu’’, izjavio je izvor.

Isti izvor je za kraj dodao da čak i ako Kim promeni mišljenje i poželi da snimi poslednji nastavak Sex and the City, do filma ipak neće doći, jer ostale devojke više ne žele nikakvu saradnju sa njom.