in

Kim Cattrall javno isprozivala Saru Jessicu Parker: Nisi mi prijatelj


Maske su pale: Kim Cattrall javno je poslala poruku Sari Jessica Parker, kojom joj je stavila do znanja da je njihov odnos nepostojeći.

Već godinama se šuška da koleginice iz serije Seks i grad nisu u dobrim odnosima, no mnogi su mislili da je sve čist marketing. Kada je prošle nedelje preminuo brat Cattralove, Sarah joj je poslala poruku na Instagramu i mnogi su pomislili da je sve ok, no sada je jasno da nije.

Kim je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj piše “Ne treba mi tvoja ljubav niti podrška u ovim tragičnim trenucima,” tagujući koleginicu, a u opisu je objasnila zbog čega je ovako reagovala.

”Mama me je pitala kada će me već jednom licemer Sarah Jessica Parker ostaviti na miru. To što me konsantno kontaktiraš jasan je pokazatelj koliko si bila i ostala okrutna,” napisala je Kim i dodala:

“Pojasniću ti još jednom, ako ti već nije jasno. Nisi mi porodica. Nisi mi prijatelj. Prestani da iskorišćavaš moju tragediju kako bi pokazala ljudima da si dobra osoba.”

Glumica je objavila i link do članka objavljenog u New York Postu, a koji tvrdi da je Sarah tokom snimanja serije Seks i grad maltretirala Kim i podmetala tračeve o njenom ponašanju, ne bi li od nje napravila zlikovca.

Prve varnice između dve glumice sevnule su krajem prošle godine, kada je Sarah optužila Kim da se treći deo filma Seks i grad neće snimati zbog njenih neverovatnih zahteva. Pretpostavljamo da epilog ove neočekivane drame tek sledi.