Kim i Kanye bez pompe proslavili prvi rođendan sina Sainta

Kim i Kanye intimnom proslavom obeležili su sinovljev prvi rođendan (foto: Wenn)

Iako je prvi rođendan Saint Westa za nekoliko dana, 5. decembra, Kim Kardashian i Kanye West proslavili su ga malo ranije.

Proteklih par meseci poznati par prošao je kroz mnogo teških trenutaka, naročito posle pljačke Kim u Parizu i psihičkog sloma repera, koji je tek pre nekoliko dana izašao iz bolnice, te nisu želeli da prave feštu za sinovljev prvi rođendan. Obeležili su ga u krugu porodice, u sredu uveče, a izvor blizak porodici za US Weekly kaže da je proslava bila intimna sa velikom tortom.

(foto: Snapchat)

Khloe, Kourtney i Kylie su naravno prisustvovale zabavi i na Snapchatu podelile delić atmosfere, a najviše je bilo snimaka srebrnih i plavih balona kojima je bila ukrašena kuća. Tetka Kendall je bila u Parizu na reviji Victoria’s Secret, tako da nije mogla sa porodicom da proslavi Saintov rođendan.

(foto: Snapchat)
(foto: Snapchat)

Izvor takođe dodaje da je ovo bio povod za još jedno slavlje – Kanyeov izlazak iz bolnice. On je sa najbližima uživao u druženju i opuštajućoj atmosferi koji su mu i te kako potrebni nakon teškog psihičkog sloma koji je doživeo prošle nedelje.

Povezane vesti

Back to Top