Kim i Kayne se ipak NE razvode, kažu njihovi prijatelji

Ipak se ne razvode (foto: Wenn)

Juče je u svim svetskim medijima odjeknula vest da je jedan od najpoznatijih parova na svetu, Kim Kardashian i Kanye West pred razvodom i da rijaliti zvezda čeka da njen suprug ozdravi kako bi podnela papire za okončanje dvoipogodišnjeg braka.

Kim i Kanye se nisu oglašavali povodom ovih natpisa, ali je pisanje tabloida US Weekly, koji je prvi preneo vest o razvodu, odlučio da demantuje zvanični Twitter nalog rijalitija U korak sa Kardašijanovima, kratkom porukom: “Ne brinite, Kim i Kanye se NE razvode”.

Prijatelj rijaliti zvezde je za časopis People izjavio: “Kim ne planira da se razvede od Westa. Lično mi je rekla da natpisi nisu tačni”. Takođe, izvor blizak porodici za E!News navodi da je Kim ‘i dalje zabrinuta, ali puna podrške prema Kanyeu, jer ne znaju još koliko dugo će njemu biti potrebna dodatna nega’. “Ona samo želi da Kanye ozdravi. Neće ga napustiti. Voli ga”, kaže izvor i dodaje: “Ona trenutno ima mnogo problema, tako da je normalno da je iscrpljena”.

I Kimin najbolji prijatelj Jonathan Cheban je imao komentar na ‘urnebesne’ novinarske natpise o razvodu para. “Upravo sam razgovarao sa Kim i Kayeom preko FaceTimea i svi pričaju o nekom razvodu, a ja sam se samo smejao jer nisam čuo ništa o tome, ali ostali očigledno jesu, i to je tako zabavno jer uopšte nije istina”, rekao je on za E!News.

Kim i Kanye poslednji put zajedno su prošetali crvenim tepihom na dodeli VMA (foto: Wenn)

Kim je u početkom oktobra preživela traumatičnu pljačku u Parizu, kada su je lopovi držali na nišanu u kupatilu apartmana, dok je njen suprug dva meseca kasnije zbog iscrpljenosti hospitalizovan na psihijatrijskoj klinici u Los Anđelesu, nakon ispada na koncertu kada je uputio niz uvreda na račun Hillary Clinton i dojučerašnjih prijatelja, Beyonce i Jay Z-ja. Bračni par West poslednji put se pojavio na nekom događaju zajedno u avgustu, kada su prisustvovali dodeli Video music nagrada.

Da li su zaista u pitanju ‘urnebesni’ tračevi ili je brak para u krizi, ostaje da vidimo.

Povezane vesti

Back to Top