Prati nas

Šokantno

Kim i Khloe Kardashian u problemima: Ponovo same?

Poslednjih par meseci su bili poprilično teški po brak Kim Kardashian Kanye Westa, ali čini se da i Khloe Kardashian, sestra Kim, prolazi kroz tešku fazu sa svojim dečkom, Tristian Thompsonom. 

Iako je Khloe htela da izgladi odnose sa Tristianom nakon njegove skandalozne prevare, tvrdi da mu, kako insajder navodi, još uvek ne može stopostotno verovati. Sve to prate i glasine da je dvadesetsedmogodišnji atleta navodno viđen, u noćnom provodu, sa svojim prijateljima i još gomilom devojaka, u Los Anđelesu, krajem septembra ove godine.

“Khloe trenutno prolazi kroz lavinu emocija.” objašnjava izvor. “Zatečena je tvrdnjama koje je čula i premišlja se u vezi njenog plana, da se sa Tristanom, preseli u Klivlend.”

Na drugoj strani, Kim se trudi da ostane uz Kanya tokom njegovog sve snažnijeg bunta i propagiranja svojih, veoma loših i upitnih ideja.

“Iako ga je javno podržala, prijateljima i porodici priča da je ponižena,” navodi izvor koji takođe dodaje da se Kanye i Tristan odlično slažu i međusobno podržavaju, kao i da im je muka od toga da konstatno budu etiketirani kao problematični i loši partneri svojih lepših polovina.

“Ukoliko se stvari ovako nastave, postoji mogućnost da će obojica prekinuti veze.” završio je izvor blizak porodici.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Šokantno

To Top