Search
Close this search box.

Kim Kardashian emotivnom porukom čestitala Kanyeu 40. rođendan

Kim je ovom fotkom suprugu čestitala rođendan (foto: Instagram.com/kimkardashian)

Kanye West juče je napunio 40 godina, i na društvenom mrežama poruke ljubavi uputile su mu supruga Kim Kardashian ali i tašta Kris Jenner.

Iza repera je turbulentna 2016. godina, ali jubilarni 40. rođendan proslavio je u krugu porodice na Bahamima i čini se da se oseća bolje nego ikad i da je spreman da se uskoro varti na muzičku scenu.

Kim je na Instagramu pored paparaco fotke na kojoj se sa suprugom drži za ruke, Westu poručila: „Srećan rođendan, dušo. Inspirišeš me svakodnevno da budem bolja osoba. Tako sam zahvalna što te imam“.

I na svom sajtu je Kim Kyneu čestitala rođendan, porukom u kojoj je prozvala medije: „Srećan rođendan, dušo. Znam da više ne koristiš društvene mreže, tako da ovo i tako nećeš videti – i ja ću biti sa tobom kako bih ti rekla. Ali ako ovo ne postavim, počeće da kruže priče, tako da….Volim te tako puno. Srećan rođendan“.

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner) on

Oglasila se i Kris Jenner, koja je takođe podužom čestitkom čestitala zetu jubilarni rođendan. „Srećan rođendan mom sinu Kanye Westu. Ti si neverovatan otac, sjajan brat i predivna duša koju neizmerno volim. Donosiš toliko radosti i inspiracije svima nama i veoma smo blagosloveni što te imamo u našim životima. Nadam se da ćeš imati predivan dan ispunjen ljubavlju“.

POSLEDNJE VESTI