Prati nas

Extra

Kim Kardashian otkrila detalje o četvrtom detetu

Kim Kardashian i njen suprug Kanye West uskoro ponovo postaju roditelji, kada četvrto dete stigne u njihovu porodicu posredstvom surogat majke.

Gostujući u emisiji američkog komičara Jimmyja Fallona, TV zvezda otkrila je kako se priprema za novu prinovu.

“Pomalo je stresno. Kuća je stalno puna, ali čula sam da su roditelji koji imaju četvoro dece obično najmirniji roditelji. Osetila sam veliku promenu u životu kada sam dobila prvo pa zatim i drugo dete. Bilo je dosta teže kada sam dobila i treće”, rekla je Kim.

Iako će biti veoma zauzeta četvrtim detetom, Kim je otkrila kako je zadovoljna što se Saint i North napokon slažu.

“North nije bila dobra prema Saintu. Ona mora biti toplija i bolja, ali mislim da polako shvata to. Ne povređuje ga, niti mu radi nešto ružno, samo ne želi dečake u svojoj sobi”, rekla je Kim.

Njihovo četvrto dete će biti dečak, a termin porođaja nije otkriven, ali očekuje se da će biti uskoro. Kim smatra da će ova beba zaokružiti njihovu porodicu. U intervjuu je otkrila i da se nekad oseća kao da ona ima troje dece, a Kanye samo jedno, jer je on još uvek veoma otvoren i živi život punim plućima, dok je ona dosta mirnija.

loading...
1 komentar

1 komentar

  1. Molly

    09. 02. 2019. at 11:39

    Tračarice, zašto ne obavještavaš kako je Vranješ podnijeo krivičnu i dvije tužbe za Karleušu u iznosu od 2 miliona, zbog prijetnji ubistvom?
    Lijep pozdrav i…ne budite debili.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Extra

To Top