in

Kim Kardashian progovorila bipolarnom poremećaju Kanyea Westa

Nakon gomile spekulacija o mentalnom zdravlju Kanye Westa, Kim Kardashian konačno je otkrila poputnu istinu o stanju svog supruga u novom intervjuu koji je dala za Vogue magazin.

Naime, prošlog leta krenule su priče o Kanye Westu i navodnoj bipolarnoj bolesti, koju je demantovao nekoliko meseci kasnije tokom razgovora sa predsednikom SAD Donaldom Trumpom. Kanye je tom prilikom izjavio da su mu doktori prepisali pogrešnu dijagnozu.

Međutim, njegova supruga sada tvrdi suprutno.

Nakon dokumenata preuzetih od lekara, Kim Kardashian objasnila je da Kanye ipak pati od bipolarnog poremećaja.

Za sada je sve u redu, ali to je dug proces i jako je napet. Dobro se drži, ali ipak mi iz porodice možemo da osetimo da prolazi kroz različite faze i epizode. Za sada je sve dobro. Znamo kako da se nosimo sa tim“ , izjavila je ona.

Kim je takođe objasnila da Kanye pokušava da bude zvezda u centru pažnje, koja sa druge strane živi normalan privatni život i bori se sa svojim mentalnim stanjem u svoja četiri zida.

Ne želi da koristi lekove, jer oseća kao da on nije on ukoliko ih uzima. Putovanja mu ne prijaju, ali u poslednje vreme slabije putuje. Da budem iskrena, ne želim da govorim umesto njega jer ja nisam u njegovom umu“ , dodala je.

Ona je takođe navela da će kao njegova supruga uvek biti tu za njega i podržavati ga, ali da će mu jasno staviti do znanja kada radi nešto što ona misli da nije ispravno.

Ponekad pročitam neke komentare koji se odnose na mene, poput ‘šta to radi’ ili ‘zašto ga ne zaustavi’ , i da budem iskrena, ja kao njegova supruga ću ga uvek podržati i stati na njegovu stranu. Ako smatram da nešto nije u redu, reći ću mu to privatno, ali ću javno uvek stati iza njega.