in

Kim Kardašijan usvaja dete iz Afrike?!


Kako prenose američki mediji, Kim Kardašijan je nakon boravka u Južnoj Africi i posete sirotištu Dore of Hope odlučila da usvoji dete. Kim se navodno sprema da postane majka, brine o detetu i pruži mu svu majčinsku ljubav, rekao je izvor blizak rijaliti zvezdi.

Inače, brojna porodica Kardašijan-Džener objavila je ovogodišnju božićnu čestitku, za koju se tradicionalno fotografišu svake godine. Kortni Kardašijan je na svom blogu izbacila nekoliko fotografija sa snimanja. Na ovoj čestitki se nalaze: Kim, Kloi sa mužem Lamarom Odomom, Kortni  sa dečkom Skotom Dikom i njihovim sinom Mejsonom, Robert, Kris i Brus Džener sa njihove dve ćerke Kendal i Kajli.

“Božićne čestitke su oduvek bile jako važna stvar u mojoj porodici. Moja mama je godinama čuvala tradiciju. Moram da kažem da mi je ovogodišnja možda i omiljena. Plus, i Mejson je na njoj, što je čini još posebnijom. Pogledajte ga kako stoji u njegovom odelu na pruge, pravi mali džentlmen. Divan je! “- napisala je Kloi Kardašijan na svom blogu.

Izvori: officialkourtneyk.celebuzz.com, khloekardashian.celebuzz.com, justjared.buzznet.com

Hvala Stripped.