Ko je pobednik druge sezone “The Voica”?

Jermaine Paul, Chris Mann, Juliet Simms i Tony Lucca najbolje su se plasirali u drugoj sezoni potrage za talentima The Voice i dogurali su do samog finala. Pre proglašenja pobednika voditelj Carson Daly sumirao je utiske sa takmičarima.

“Osećam kao da sam sazreo pred očima javnosti”, rekao je operski pevač Chris Mann. “Ovo je ostvarenje mog sna iz detinjstva i pogledajte me sad, stojim upravo ovde”, rekla je Juliet Simms, dok je dugogodišnji back vokal Alicie Keys, Jermaine Paul poručio da bi mu pobeda mnogo značila. Na kraju Lucca je izjavio da ima osećaj da sav njegov dugogodišnji trud nije bio uzaludan.

Ipak, bez obzira na to što su svi evidentno želeli da pobede, Amerika je odlučila ovako: Chris Mann je zauzeo četvrto, Tony Lucca treće mesto, a samo 4% glasova više imao je pobednik od drugoplasiranog. Pobednik druge sezone The Voicea je Jermaine Paul, dok je na drugom mestu završila Juliet Simms.

Inače Jermaine je bio u timu Blake Shelton. Pogledajte kako je bilo na finalnoj večeri, na kojoj je nastupio i Justin Bieber.

Pogledajte nastup pobednika Jermaine Paula!

Ovde pogledajte nastup Justin Biebera na finalu The Voica.

Foto i izvor: Usmagazine.com

Povezane vesti

Back to Top