Koji Srbi sviraju na Szigetu?

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

„Veći i šareniji“ je ideja koja stoji iza nove Europe bine na Sziget festivalu, koja je nastala spajanjem bivših „Mambo“ i „Holland meets Hungary“ bina kako bi pružila prikaz evropske alternativne scene. Tako će postati pravo mesto za pronalaženje novih evropskih talenata koji su već poznati u svojim državama, ali su još uvek u potrazi za probojem na međunarodno tržište.
Europe Stage služiće kao važno mesto predstavljanja Berlinske muzičke scene, ali predstavljamo i italijanske, holandske, španske i mnoge druge bendove iz starog kontinenta.
Predstavnik Srbije biće i Hornsman Coyote & Soulcraft (Nemanja Kojić) koji će biti jedni od izvođača na Europe Stageu. Na ovoj bini moći ćete da vidite Youropen Talent festival na kom će nastupiti pobednici takmičenja iz više od 14 zemalja i koji se održava 0 i -1 dana. Druga runda jeftinijih ulaznica biće dostupna do kraja juna širom Evrope, pa tako i u Srbiji. Više informacija o samom programu, kartama, smeštaju, putovanju, parkingu i osiguranju možete pronaći na www.szigetfestival.com.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI