Rockanje: Korn i NOFX na Szigetu

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Korn i NOFX su dodati na već odličan line-up ovogodišnjeg Sziget festivala. Sa ova dva imena kompletirani su svi inostrani izvođači koji će nastupiti na glavnoj bini.

Pored njih dolaze još Angel Haze i The BossHoss. Ujedno, danas je predstavljena nova aplikacija koja sadrži detaljne rasporede svih najavljenih izvođača.

Organizatori Szigeta rade veoma vredno na uređivanju programa i vest dana je da je internacionalni line-up na Main Stage-u kompletiran.

„Ostrvo slobode“ je srećno što će još jednom ugostiti heroje nu-metala Korn, koji će nastupiti u petak. Bend je do sad prodao preko 35 miliona albuma širom sveta, a imaju 12 izdanja se nalazilo u top 10 Billboard 200 liste, dok osam albuma imaju platinumski tiraž. Njihov poslednji album „The Paradigm Shift“ objavljen je u oktobru prošle godine.

Još jedan odličan dodatak programu je NOFX. Punk rock četvorka iz Los Anđelesa objavila je 12 studijskih albuma i predato preko šest miliona izdanja što ga čini jedan od najuspešnijih nezavisnih bendova svih vremena. Njihov zvuk je različit, skup elemenata punk rocka, skate punka, melodičnog hardcorea, ska punka i drugih žanrova.

Tracara.com

POSLEDNJE VESTI