Search
Close this search box.

Ovo je Europe Stage na Sziget festivalu

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Europe Stage na „Ostrvu slobode“ je bina posebno posvećena novim i nadolazećim evropskim bendovima, koji iskreno predstavljaju ‘stari kontinent’ i multikulturalnost u svojoj muzici.

Ove godine se organizatori Sziget festivala fokusiraju na mladu, ali uvek zanimljivu berlinsku muzičku scenu, pošto se ove godine proslavlja 25. godina od pada Berlinskog zida.

„Veći i šareniji“ je ideja koja stoji iza nove Europe bine, koja je nastala spajanjem bivših Mambo i Holland meets Hungary bina kako bi pružila prikaz evropske alternativne scene. Tako će postati pravo mesto za pronalaženje novih evropskih talenata koji su već poznati u svojim državama, ali su još uvek u potrazi za probojem na međunarodno tržište. Europe Stage služiće kao važno mesto predstavljanja muzičke scene Berlina, ali predstavljamo i italijanske, holandske, španske i mnoge druge bendove sa starog kontinenta. Na ovoj bini moći ćete da vidite Youropen Talent festival na kojem će nastupiti pobednici takmičenja iz više od 14 zemalja i koji se održava 0 i -1 dana.

Druga runda jeftinijih ulaznica biće dostupna do kraja juna širom Evrope, pa tako i u Srbiji. Više informacija o samom programu, kartama, smeštaju, putovanju, parkingu i osiguranju možete pronaći na zvaničnom sajtu Sziget festivala.

POSLEDNJE VESTI