Prati nas

Vesti

Komšije otkrivaju: Jelisaveta je mrgud, Teo je divan

“Jelisavetu viđam svaki dan i nemam lepo mišljenje o njoj”

Popularni par Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić prošle godine kupili su stan u elitnom naselju blizu Hrama Svetog Save, a njihove nove komšije otkrivaju kakvi su kada se kamere isključe.

“Miloša sam upoznao pre malo više od godinu dana i odmah mi se svideo. Veoma je ljubazan, srdačan i dobar prema komšijama. Nekoliko puta sam mu pomogao da utovari stvari za bebu u automobil, a on mi je za to davao po hiljadu dinara, jednom se baš otvorio i ostavio mi 50 dolara. Iznenadio me je tim gestom jer ja volim svima da pomognem i nikada nisam tražio ništa zauzvrat. Šta da kažem, duša od čoveka. Uvek me pozdravi, pita kako sam, da li mi nešto treba, a kada je u gužvi, samo mahne. Znam da on ima mnogo para, ali uopšte nije uobražen kao mnogi slavni košarkaši. U zgradi u kojoj živi su svi bogataši i slavni sportisti, ali od svih njih on je najbolji”, ispričao je jedan komšija i dodao da sa Miloševom suprugom Jelisavetom nikad nije pričao.

“Tea vižam svako jutro, ponekad mu se javim, on uzvrati i nasmeje se. Pre nego što sam ga upoznao, delovao mi je uobraženo, ali ispostavilo se da je dečko takva faca i dobrica”, rekao je pa je ekipu Alo.

Prodavačica sa obližnje trafike nema lepo mišljenje o popularnoj glumici, pa ju je okarakterisala kao mrguda:

“Jelisavetu viđam svaki dan i nemam lepo mišljenje o njoj. Nikada nije nasmejana, stalno je u nekoj žurbi, ma pravi je mrgud. Ni hvala ne ume da kaže, a to je baš nekulturno. Jednom sam razgovarala sa gazdom telefonom, a ona se brecnula na mene kako nema ceo dan da čeka. Tražila je da prekinem razgovor i da je uslužim”, ispričala je prodavačica

loading...
1 komentar

1 komentar

  1. Aleksandar

    21. 05. 2019. at 11:39

    Normalno da je mrgud, kad je udata za tog čekinjastog Teodosića, koji joj uopšte ne pristaje!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Vesti

To Top