Kourtney Kardashian ponovo trudna?

Ako su istinita šuškanja, pred najstarijom sestrom Kardashian je treća beba i novi rijaliti!
Ako su istinita šuškanja, pred najstarijom sestrom Kardashian je treća beba i novi rijaliti!

Nakon Kim, došao je red i na njenu sestru…ponovo!

Obzirom da je već dva puta bila u centru ovakvih šuškanja koja su se kasnije ispostavila tačnim – Holivud se uveliko pita da li su glasine da je Kourtney Kardashian treći put trudna, istinite? Izvor blizak porodici Kardashian objasnio je da Kourtney i njen dugogodišnji dečko Scott Disick očekuju treće dete i da je Kourtney odlučila da za sada to prizna samo odabranim ljudima.

Kourtney ima isti onaj sjaj koji je imala sa Masonom i Penelope, a njih dvoje su odavno rekli da bi želeli još jedno dete odmah posle Penelepe. Znam da su neko vreme pokušavali, pa je ova beba došla u pravom času. Mnogo je lakše zatrudneti posle jednog porođaja, a kamoli dva“, otkriva izvor blizak paru.

Osim toga, producenti rijalitija Keeping Up with the Kardashians izgleda pripremaju i novi projekat vezan samo za Kourtney i Scotta. Kako navodi ovaj izvor, producenti su im ponudili veliku sumu za odvojeni rijaliti u kojem će biti samo njih dvoje, a u kome će gledaoci imati prilike da vide i njihovo venčanje – i nadamo se, treću bebu.

Ryan Seacrest, glavni čovek iza ovih rijalitija, želi da od Kourtney napravi novu Kim” dodao je za kraj insajder.

U.H.N./Tracara.com
Foto: Celebuzz.com

Povezane vesti

Back to Top