Kraj posle 15 godina: Razvodi se Tijana Dapčević?!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Brak je izgleda posle decenije i po prestao da funkcioniše (foto: Instagram)

Brak pop pevačice Tijane Dapčević i njenog supruga Milana važio je za jedan za najskladnijih na našoj estradi. Međutim, par je posle petnaest godina rešio da stavi tačku i razvede se.

Razlog je Tijanino nezadovoljstvo njihovim odnosom u poslednjih par godina, ali je najviše zbog sina Vuka ostala sajedno sa suprugom u braku. Međutim, sada je konačno rešila da preseče i podnese zahtev za razvod:

„Već duže vreme u njihovom braku ne štimaju neke stvari. Nedavno su bili u Grčkoj gde su proveli dve nedelje pokušavajući da izglade odnos. Tijana je Milanu rekla da je krajnje vreme da se promeni ili će ozbiljno razmišljati o tome da se razvede. Već nekoliko nedelja koliko su u Beogradu, Tijana izlazi sa prijateljima, dok joj suprug ostaje kod kuće sam, dok je Vuk na moru sa tetkom“, priča izvor blizak paru, a prenosi Blic Puls.

Srećna porodica se sjajno provodi u vožnji (foto: Instagram)

Priče o ravodu je dodatno podgrejala informacija da Milan nije prisustvovao venčanju Tamare Todevske, Tijanine sestre, pre mesec dana u Skoplju. Pevačica hita Sve je isto, samo njega nema nije bila raspoložna da potvrdi ili opovrgne navode časopisa, pa je samo kratko rekla: „Nemam komentar“.

Međutim, i sama je jednom prilikom otkrila da se od supruga udaljila nakon rođenja deteta, kao i to da su planirali još jedno dete, ali je trudnoća ipak izostala: „Ne postoji priručnik za idealno funkcionisanje u braku, sve je stvar kako se sami snađete. Od kada sam rodila Vuka promenilo se to što Milan i ja više nismo na prvom mestu. Kada se sin rodio, malo smo se i udaljili, što je sasvim normalno“, rekla je Tijana o svom odnosu prema mužu.

Pre nekoliko godina na putovanju u Njujorku (foto: Instagram)

Pevačica je takođe imala i jedan savet u vezi braka za svoju sestru koja se udavala, a kojoj je poručila: „Sve sto želi može da dobije isključivo i samo na jastuku.“

Nadamo se da će i sama poslušati svoj savet i pokušati da sa suprugom reši eventualne razmirice.

Najnoviju dnevnu i nedljenu domaću štampu čitajte na Novinarnica.net

POSLEDNJE VESTI