Prati nas

Extra

Kristen Stewart potvrdila da je u vezi sa Aliciom Cargile

(foto: WENN)

(foto: WENN)

Glumica Kristen Stewart javno je potvrdila romansu sa Aliciom Cargile i u ekskluzivnom intervjuu za britanski Elle prvi put progovorila o njihovoj vezi.

“Trenutno sam jako zaljubljena u svoju devojku”, priznala je Kristen. “Nekoliko puta smo raskidale i mirile se, a ovoga puta sam shvatila da napokon ponovo imam osećanja”.

Alicia i Kristen su često viđane zajedno, ali ni jedna ni druga do sada nisu javno govorile o svom odnosu.

(foto: WENN)

(foto: WENN)

“Dok sam se viđala sa momkom, skrivala sam sve što sam radila jer sam imala osećaj da je sve privatno odmah bilo trivijalizovano, to mi se nije dopadalo”, rekla je glumica i otkrila da se sve promenilo otkako je počela da se viđa sa devojkom.

“Sve se promenilo kada sam počela da izlazim sa devojkom. Pomislila sam da ukoliko budem ovo krila, to će odmah značiti da se ne slažem sa tim ili da se stidim, zato sam morala da razmislim kako ću to da približim javnosti. To je otvorilo moj život i sada sam mnogo srećnija”, priznaje Stewartova za Elle.

Glumica je naglasila da joj ne smetaju paparaci koji je fotografišu sa Aliciom jer želi da ih njeni fanovi vide zajedno, kao i da više ne želi da se krije.

1 komentar

1 komentar

  1. aaa

    29. 07. 2016. at 17:27

    Nađe curu koja je jako muževna… znači totalno je bisex

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top