Prati nas

Extra

Kristen Stewart: Žene koje idu pod nož su potpuno izgubile razum!

Holivud je tako odvratno seksistički! (foto: Harper's Bazaar)

Holivud je tako odvratno seksistički! (foto: Harper’s Bazaar)

Kristen Stewart krasi ovomesečnu naslovnicu britanskog izdanja magazina Harper’s Bazaar, a pored serije fotografija uslikanih na plaži u Chanel kostimima, mlada glumica je dala i prilično iskren intervju u kom je podelila svoje stavove o svemu onome što nije dobro u Holivudu, o ljudima koji pošto-poto žele da postanu slavni, o plastičnoj hirurgiji i još mnogo čemu.

“Žene moraju da se trude mnogo više kako bi bile ozbiljno shvaćene. Holivud je jedna odvratno seksistička sredina. To je potpuno suludo. I ne samo što je suludo nego je i uvredljivo na mnogo nivoa”, izjavila je Kristen i dodala da to često vodi u brojne ekstreme: “Nikada ne bih posetila plastičnog hirurga. Užasava me i sama pomisao da promenim nešto na svom telu. Možda ću zvučati potpuno arogantno ali ne želim da bilo šta promenim. Mislim da su žene koje idu pod nož u potpunosti izgubile razum. To je čist vandalizam!”

Menjati svoje telo kod hirurga je vandalizam! (foto: Harper's Bazaar)

Menjati svoje telo kod hirurga je vandalizam! (foto: Harper’s Bazaar)

Stewartova priznaje da joj je izgled bitan, ali ne i presudan u životu. “Mogu da se obučem totalno sexy ili da idem okolo u nekom suludom androgenom izdanju. Ne umem da se šminkam sama jer me majka tome nije naučila. Ona nikada ne nosi make-up. Volim neupadljivu šminku i preparate koji se baziraju na mineralima. To je zdravo za kožu, a i nemate mnogo prostora da zeznete stvar sa takvom šminkom”, dodala je uz osmeh ona.

Mogu da budem totalno seksi ili androgena (foto: Harper's Bazaar)

Mogu da budem totalno seksi ili androgena (foto: Harper’s Bazaar)

Otkrila je i da vodi računa o svom telu, ali i da to ne čini po svaku cenu. “Nikada se ne bih odrekla čizburgera kako bih se uklapala u idealan konfekcijski broj. Ako sam pod stresom ili previše radim kilogrami sami spadaju. Spavanje, takođe, dosta utiče na moju kilažu. Nekada spavam i do 12 sati dnevno, a ponekad ne spavam mesecima kako treba. Ipak, sve to regulišem vežbama i trudim se da uvek mogu da uradim 40 trbušnjaka odjednom. Ako nisam u dobroj formi onda radim na svakih pola sata po 20 i onda isteram dnevno i do brojke od 250!”

Slava je najgora stvar na svetu! (foto: Harper's Bazaar)

Slava je najgora stvar na svetu! (foto: Harper’s Bazaar)

Za kraj se osvrnula i na slavu, koja je po njoj u današnje vreme potpuno izgubila svoje značenje. “Slava je najgora stvar na svetu. Naročito ako je besmislena. Često čujem kako ljudi izjavljuju da žele da budu slavni i uvek se zapitam:’Pa, zašto, kad ne radiš ništa?”

4 komentara

4 Comments

 1. kef

  09. 05. 2015. at 14:56

  lezbača

 2. Alexandar

  09. 05. 2015. at 16:42

  slazem se, jednostavno shvatam da neko mozda nije lep ili slicno, ali nema nikakve potrebe ici pod noz ako si siguran u sebe… jedino opravdano je ako je zbog zdravstvenog razloga, po meni, ne govorim u svacije ime :D

 3. Born To Die

  10. 05. 2015. at 00:58

  Nije zenstvena i ne sredjuje se bog zna koliko, ali mi je prelepa!

 4. Saska

  10. 05. 2015. at 03:32

  Tebi ni jedan hirurg sveta ne moze pomoci svakako.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top