Kristijan Golubović priznao da mu nedostaje Balerina!

Da li kristijanu zaista nedostaje Balerina? (foto: Telegraf) Sinoć je u rijalitiju Farma bilo veoma zabavno tokom pitanja gledalaca, nastale su i mnoge svađe, a Kristijan Golubović je priznao da mu veoma nedostaje Jelena Milošević Balerina, piše Svet plus.
Odgovor koji je najviše zanimao gledaoce je, da li Kristijanu Goluboviću i posle svega nedostaje Balerina. Kiki, nije krijo svoje emocije, već je priznao da mu fali i obrazložio svoje razloge: „Iskreno, nedostaje mi, jer je potpuno drugačija energija sa njom. Ona je bila jedno totalno skrovište od svih ovde, ja se sa njom sklonim ili kada sam sa njom u sobi, totalno ne čujem njihove glasove. Ona mene prebaci u totalno neki drugi svet“, izjavio je Golubović. http://www.dailymotion.com/video/x3cybn6_farma-6-kristijanu-da-li-nedostaje-balerina-2015-11-08_fun

One Response

  1. DEBELI Golubović opet LAŽEŠ ko i uvek?! Seti se, tebi je uzeo nevinost u popravnom domu brkati ĐOKA i tada si imao 14 godina! A onda se taj vaš SEX redovno nastavljao 3-4 godine! A kasnije po zatvorima debeli ti si lično drmao zatvorenike a to zna cela Srbija i mnogo šire! U LINZU u Austriji te u MMA meću onaj Albanac nokautirao a ti si opet lagao…a momak taj ti dao 10.000 € jer si plakao, da nemaš od čega da živiš i da ti je supruga trudna, bio sam prisutan a ti ovde prosipaš lažne priće kao pustio si mu ahahaha. Pa postoji snimak tog meča i sve se odlično vidi! BIO i OSTAO si najveći LAŽOV!!!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI