Kutcher: Svim silama vezu čuvam od javnosti

Čuva svoju privatnost
Čuva svoju privatnost

 

Nakon razvoda od 15 godina starije Demi Moore 35-ogodišnji Ashton Kutcher započeo je vezu sa koleginicom Milom Kunis. Tabloidi su dosta spekulisali o tome da li su oni u vezi, sve dok paparaco fotografije to nisu i potvrdile.

I Ashton i Mila neretko govore o svojoj vezi, ali je zvezda serije Dva i po muškarca napravio presedan u intervjuu za magazin Elle.

“Na teži način sam naučio koliko je privatnost bitna. Zato ću se svim silama truditi da detalji o mojoj vezi ne budu deo javnosti”, rekao je Ashton, samo nekoliko dana nakon što je njegova bivša supruga Demi Moore podnela novi zahtev za razvod braka. Demi traži da joj Ashton plaća mesečnu alimentaciju, ali i da plati usluge njegovog advokata.

I dok njegova bivša od njega traži novac, njegova sadašnja partnerka nedavno je izjavila da će žrtvovati karijeru zarad porodice.

“Želite da imate život ili želite karijeru? Ponekad možete postići nekakvu zlatnu sredinu, ali u filmskoj industriji to je prava retkost. Morate odabrati: privatnost ili karijera. Istina je da ne planiram da glumim do kraja svog života. Želim porodicu, ali jednog dana, ne odmah sutra”, rekla je Mila.

F.Y./Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top