Search
Close this search box.

Kylie Minogue prošetala sa dečkom, ali malo ko veruje da je razlika između njih 20 godina!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

47-ogodišnja Kylie i 27-ogodišnji Joshua su u vezi oko mesec dana (foto: DailyMail)

Iako je razlika u godinama između pevačice i njenog novog dečka čak 20 godina, to niko ne bi rekao kada bi ih video zajedno.

Joshua Sasse ima 27 godina i glumac je, napoznatiji po ulozi u seriji Galavant, gde tumači komičnog srednjevekovog viteza. Ali Kylie Minogue, koja i u 47. godini izgleda savršeno, i on su delovali kao sasvim skladan par dok su šetali ulicama Londona.

Pevačica će uskoro gostovati u seriji ‘Galavant’ u kojoj njen dečko tumači glavnu ulogu (foto: DailyMail)

Njih dvoje su prvi put fotografisani zajedno pre oko mesec dana, a u petak su na Vest Endu pogledali predstavu Gipsy, a zanimljivo je i da se Joshua kao glumac proslavio ulogom u pozorištu i to u hit mjuziklu Mamma Mia.

Kylie je i ranije bila poznata po vezama sa mlađim muškarcima, a 2013. godine je okončala petogodišnju romansu sa španskim manekenom Andreasom Velencosom, od koga je bila starija 10 godina. Ranije ove godine, dok je bila sama, pevačica hita Spinning Around je o vezama i pronalaženju savršenog muškarca izjavila: „Ne smeta mi seda kosa. Ne smetaju mi ni ćelavi ni proćelavi“. Na kraju ipak nije pronašla jednog takvog muškarca, jer sudeći po fotografijama, mlađani Sasse ima dosta dlaka i na glavi i na licu.

POSLEDNJE VESTI