in ,

Lady Gaga ima novog dečka, u vezi sa inženjerom zvuka

Šest meseci nakon raskida sa verenikom Christianom Carinom, Lady Gaga ima novog izabranika.

Pop zvezda uslikana je u nedelju kako se ljubi sa inženjerom Danom Hortonom, tokom branča u restoranu Granville u Studio sitiju u Kaliforniji.

Izvori američkog magazina PEOPLE otkrili su da su Gaga i Horton definitivno zajedno, jer su više puta razmenjivali nežnosti. Na jednoj od fotografija, vidi se kako Gaga preko stola ljubi izabranika.

Drugi očevidac kaže da je pevačica bila dobro raspoložena, ali da nije želela da se fotografiše sa fanovima koji bi joj prilazili.

Par je u restoranu proveo sat vremena i sve vreme su bili veoma prisni. „Nisu se samo ljubili, već su i pričali. Činilo se da su teme ozbiljne,“ navodi izvor.

„Zanimljivo, par je odabrao sto na terasi, što znači da im nije smetalo što će ih ljudi – i fotografi – videti i uslikati,“ zaključuje izvor.

Lady Gaga i Christiano Carino raskinuli su veridbu u februaru ove godine. Tada se šuškalo da je za to krivac glumac Bradley Cooper, koji je nekoliko meseci kasnije okončao romansu sa Irinom Shayk.

Uprkos glasinama da su Gaga i Cooper zajedno, čini se da je sve do kraja bio samo dobar marketing za film Zvezda je rođena.