Lamar Odom otkrio sve o braku sa Khloe i umalo fatalnom predoziranju

Lamar u iskrenom intervjuu otkrio sve iz burne prošlosti (foto: Wenn)
Lamar u iskrenom intervjuu otkrio sve iz burne prošlosti (foto: Wenn)

Lamar Odom u najnovijem intervjuu odlučio je da otkrije sve detalje iz svoje burne prošlosti i predoziranju u bordelu koje je umalo imalo fatalne posledice, ali i braku sa Khloe Kardashian i tome koliko se ogrešio o nju.

U razgovoru za Us Weeky bivši NBA košarkaš ispričao je kako je došlo do toga da doživi nesreću zbog koje je izvesno vreme proveo u komi. “Bio sam sam kod kuće i bilo mi je dosadno. Želeo sam da izađem i provedem se. Sećam se da sam možda popio malo kako bih podigao raspoloženje, ali da li sam bio na drogama ili pijan? Nipošto. Sećam se da sam ležao u krevetu sa dve žene i da sam zaspao. To je sve. Kada sam se četiri dana kasnije probudio, pokušavao sam da izvučem cevčice iz usta”, objašnjava događaje od pre više od godinu dana Odom.

Priznaje da je suprugi varao sa različitim ženama (foto: Wenn)
Priznaje da je suprugi varao sa različitim ženama (foto: Wenn)

Kada su ga u oktobru 2015. godine pronašli bez svesti u jednom bordelu u Las Vegasu, odmah su ga prevezli u bolnicu, gde je otkriveno da je doživeo 12 moždanih udara i dva infrakta, i bio je u komi. Njegova, tada još uvek zakonska supruga, Khloe Kardashian bila je sve vreme uz njega, a Lamar prizanaje da, iako droga i alkohol nisu bili uzročnici njegovih medicinskih problema, tokom braka sa rijaliti zvezdom koristio je nedozvoljene supstance.

“Neko vreme sam to krio, ali sam na kraju priznao. Dve godine pre našeg razlaza (21011. godine), uhvatila me je na delu i bila je vrlo razočarana. I ja sam bio. Najtužnija stvar je to što ne znam da li me je razočaralo to što me je uhvatila ili to što sam koristio drogu. Nakon toga je znala da uzimam kokain. To mi je bila omiljena droga. Ne mogu da kažem da je prihvatila to, ali je tolerisala”, iskren je bivši košarkaš.

Iako je ovo veoma uticalo na njegov brak sa rijaliti zvezdom, Lamar priznaje da najviše žali što je varao Khloe. “Kada sam postao muškarac Khloe Kardashian i pojavio se na televiziji, to me je učinilo plenom. Prilizali su mi i oni ljudi koji nisu pratili košarku jer su znali čiji sam suprug. Lake žene su se same bacale na mene. Ako žalim za nečim u braku, to je što sam suprugu nebrojano puta prevario sa različitim ženama”.

Khloe je bila pored njega u bolnici dok je bio u komi (foto: Wenn)
Khloe je bila pored njega u bolnici dok je bio u komi (foto: Wenn)

Khloe na kraju ipak nije više mogla da podnese suprugove afere i poroke i podnela je zahtev za razvod braka. Međutim, ta njena odluka još više je uništila i onako slomljenog Odoma. “Nisam se uopšte potrudio da spasem brak. Samo sam želeo da se drogiram. Moj život se u tom trenutku svodio samo na drogu. Zato sam verovatno i tako brzo okončao karijeru jer su narkotici ubili želju da treniram i budem u formi. Ubili su mi i seksualni nagon. Jer jedino sam mogao da vodim ljubav kada bih uzeo kokain”, objašnjava on.

Uprkos svemu, nakon incidenta u Nevadi, Khloe je bila pored Lamara i on je otkrio kako se osećao kada je ugledao pored svog bolničkog kreveta. “Ona je bila prva stvar koju sam ugledao kada sam se probudio. Rekla mi je: ‘Zdravo, Mookah’. To je bio nadimak koji mi je majka dala. Rekla je to kako bi pokazala da nisam umro. Imala je veliku ulogu u mom povratku pamćenja. Donosila je fotografije moje majke i bake jer sam tada bio preplašen i pitao sam se: ‘Jesam li zauvek paralizovan? Jesam li ostao nem zauvek?’. Međutim, vera me je spasila. U to vreme, iskreno, bio je blagoslov što sam pored nje. Ništa više nisam očekivao jer nisamo godinama bili intimni”, završava Lamar svoj intevju za Us Weekly.

Njegova ispovest rasvetlila je konačno pozadinu njegove borbe sa porocima i turbulentnog braka sa Khloe, a na kraju je dodao da je zahvalan na ovom traumatičnom iskustvu i da je sada trezan.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Blac Chyna žestoko isprozivala Tygu zbog neplaćanja alimentacije

Next Article

Victoria Beckham se retko smeje, a sada je otkrila i zbog čega

Related Posts