Prati nas

Hot!

Lamar Odom rešio da okonča svoju tugu: “Ja sam slomljen čovek”

spx8izjilvxehbstpyak

Lamar je pre tragedije mislio samo na nju (Foto: WENN)

Biši košarkaš Lamar Odom je nekoliko sati pre sopstvene tragedije mislio samo na svoju ljubav Khloe Kardashian. On je radnicama iz bordela stalno ponavljao da je on slomljen čovek.

Izgleda da je nserećni Lamar otišao u bordel ne bi li pokušao naći rame za plakanje. Košarkaš je navodno pokazivao osoblju sliku svoje žene Khole i stalno ponavljao da je slomljen čovek.

“On ne zna gde udara bez Khloe, samo mu je ona u mislima. Pokazivao je devojkama u bordelu fotografiju gde su Khloi i on. Pričao im je koliko je voli. Lamar nije došao u bordel zbog sexa, on je došao da nađe rame za plakanje.Izgledao je skroz izgubljeno.”, tvrdi neimenovani izvor.

PROČITAJTE JOŠ:

Izvor je potom dodao da je košarkaš došao u bordel vidno stresiran. Devojke su mu odmah ponudile masažu ne bi li se bar malo opustio.  “Ali on je samo hteo da luduje na žurki i onda bi s vremena na vreme samo plakao. Stalno je ponavljao da je on slomljen čovek i da je ceo njegov život u rasulu bez cilja.” Na kraju je izvor dodao da su radnice te kobne večeri videle Lamara kako na žurci konzumira i kokain i vijagru, ali da je tu bilo i drugih droga.

Inače, Lamara je u stanju bez svesti našla jedna od ranica bordela koja je momentalno pozvala hitnu pomoć. Ona je njih molila da požure pošto mu je iz nosa curila krv i iz usta izlazila bela tečnost.

Njegova životna borba još traje. Doktor iz  bolnice u kojoj se nalazi NBA zvezda izjavio je da su u njegovom organizmu pronadjene sve vrste droge. Zbog toga se dovodi pitanje – Da li je Lamar pokušao samoubistvo ili je sve to samo splet slučajnih okolnosti?

2 komentara

2 Comments

  1. fagf

    15. 10. 2015. at 17:42

    ja, zato je pio vijagru, jer je htjeo rame za plakanje .. buahaha

  2. bbbbb

    17. 10. 2015. at 11:15

    Pa zar je moguce da njemu treba vijagra ima trideset pet godina .Ja mislim da je on odlepio skroz i hteo da se ubije .

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top