Lazukić na sudu tvrdio da je on žrtva porodičnog nasilja a ne Nataša

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Nataša Bekvalac i Luka Lazukić juče su sesuočili u Prvom osnovom sudu u Beogradu. Pevčica je rekla da ju je muž prebio pod dejstvom alkohola 14. aprila, a bivši košarkaš je negirao njene optužbe, tvrdeći da je zapravo on bio njena žrtva.

‘’Nataša je ispričala da je Luka pretkao zato što mu je u telefonu našla dopisivanje sa drugim ženama. Ispričala je da ju je vređao nazivajući je kurvom, a da mu je ona uzvratila da je njegova mama kurva. Nataša tvrdi da je to bila inicijalna kapisla da on nasrne na nju i udari je pesnicom u glavu. Nakon toga je, kako je ispričala pred sudijom, uhvatio za kosu, nastavio da je udara pesnicama i naziva kurvetinom’’, rekao je i izvor za Informer.

Lazukić je pokušao da pobije iskaz majke svoje sedmomesečne ćerkice:

‘’Luka se pobunio na ove Natašine reči, rekao da je on žrtva i da je te noći ona tukla njega a ne on nju. Nataša je tada izjavila da svi njihovi prijatelji znaju da je ona imala strahopoštovanje prema njemu i da u raspravama nije smela da podigne ton na njega, a kamoli da ga udari’’, ispričao je izvor koji je upućen u detalje suđenja.

POSLEDNJE VESTI