Prati nas

Vesti

Lazukić povukao tužbu protiv Nataše, sve plaćao sa računa svoje firme?!

Čini se da se dozvao pameti.

 

Luka Lazukić, koji je došao u žižu interesovanja javnosti zbog fizičkog nasilja nad suprugom Natašom Bekvalac, šokirao je sve kada se saznalo da tuži pevačicu za troškove iz restorana i kupovine raznih uređaja, da bi se malo potom otkrilo da pere pare preko svoje firme za čišćenje.

Uz pomenutu tužbu, kao dokumentaciju priložio je i određene račune za avio-karte za Grčku, za smeštaj, hranu, piće, a pojedini računi su plaćeni sa računa firme Full house Service d.o.o., čiji je direktor lično Luka Lazukić.

Kako su ta dokumenta isplivala u javnost, tako je otkrivena i prevara uskoro bivšeg Natašinog muža, koji je, sudeći po dokumentaciji koju je priložio uz tužbu, prao firmin novac. Firma Full house Service d.o.o. bavi se čišćenjem i nalazi se na Dorćolu.

Iz priložene dokumentacije se stoga vidi da je on, između ostalog, dve karte za Atinu, gde je putovao sa Natašom Bekvalac, platio 38.954 dinara direktno iz firme. Takođe i 40.250 dinara, koliko je dao za smeštaj u Atini, isplatio je sa firminog računa, kao i određene potrepštine za kuću, hranu itd.

Nakon što su ove informacije pronašle put do medija, Luka je odlučio da povuče kontroverznu tužbu, te je evidentno da se zbog iste i te kako pokajao. Lazukić tako neće tražiti sijaset detalja koji su navedeni, a šta će se dalje odvijati u slučaju Bekvalac – Lazukić pokazaće vreme.

Luki zbog nasilničkog ponašanja prema Nataši Bekvalac već preti zatvor, a slična sudbina bi mogla da ga zadesi i ako finansijska policija utvrdi neregularnosti zbog papira koji su dospeli do javnosti.

1 komentar

1 komentar

  1. lulu

    10. 06. 2018. at 07:39

    Dobro Jutro Kolumbo! Pa Vama novinarima je trebala večnost da skapirate da je čovek privatne troškove plaćao preko računa firme i na to skidao pdv, što se ne sme raditi. Koji je taj Lazukic prevarant u pokušaju. Očigledno da to svi rade ali se to ne donosi sudu na “uviđaj”.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top