Lea Michele: Ne dozvoljavam da časopisi fotošopiraju moj nos

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Lea keža da odmah primeti ako joj je nos fotošopiran u časopisima (foto: Instagram/leamichele)

Lea Michele zadovoljna je svojim izgledom i ne želi da išta promeni na sebi. Mlada glumica čak ni ne dozvoljava da časopisi fotošopiraju njen nos na fotografijama.

Zvezda serije Glee nedavno je učestvovala u kampanji protiv fotošopiranja i retuširanja fotografija jednog brenda donjeg veša. Lea u intervjuu za časopis People o tome kaže: „Ovo je zaista osvežavajuće. Mislim da je sjajno. Uvek sam ponosna na to ko sam i kako izgledam, volim svoje osobenosti i prihvatam ih i često sam pričala o tome kako je to ono što mi je zapravo pomoglo da budem to što jesam danas. Mislim da je ova kampanja sjajan način da mlade devojke vide kako zaista izgledaju. To nam daje snagu i sjajno je ovu generaciju“, rekla je 30-godišnja glumica.

A photo posted by Lea Michele (@leamichele) on

Lea se često susretala sa kritkama na račun svog izgleda, naročito njenog nosa. Srećom, nije mnogo magazina pokušalo da joj nos učini atraktivnijim u fotošopu. „Kada ljudi promene moj nos ja to svakako odmah primetim. To onda nije moj nos. Ali ne rade to baš često, jer imala sam prilike da vidim kod drugih poznatih ličnosti koliko taj fotošop i retuširanje mogu biti ekstremni. Mislim da fanovi kod mene vole da vide kako zaista izgledam i stoga i časopisi pokazuju moje pravo lice. Kao da kažu: ‘Evo, ostavićemo je kakva jeste'“.

U inervjuu za GQ 2010. godine, glumica i pevačica je priznala da je kao srednjoškolka želela da operiše svoj nos, ali joj srećom majka nije dozvolila to zbog toga što ni ‘Barbra Streisand nije operisala svoj nos’.

POSLEDNJE VESTI