Lekovi su izazvali unutrašnje krvarenje: Glumcu amputirana noga zbog korona virusa

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Sve više poznatih ličnosti se suočava sa opasnostima korona virusa, a kod nekih je stanje daleko gore nego što smo mogli i da pretpostavimo.

Nick Cordero, kanadski glumac koji igra u predstavi Konobarica na Brodveju, oboleo je nedavno od zloslutnog virusa. On je na odeljenju intenzivne nege od 1. aprila, gde je uspavan, a kako njegova supruga Amanda Kloots objašnjava, noga će mu biti amputirana zbog komplikacija.

Amanda, koja je njegovu borbu prenosila na društvenim mrežama od aprila, kada mu je dijagnostikovana upala pluća, teške vesti objavila je na Instagramu.

„Imali smo problema sa zgrušavanjem krvi u desnoj nozi, krv nikako nije mogla da dođe do nožnih prstiju. Davali su mu razređivače krvi, ali su mu oni izazvali unutrašnja krvarenja i pritisak, pa smo ga sa tih lekova skinuli,“ počela je ona.

„Zgrušavanje krvi se vratilo. Zbog toga će mu desna noga biti amputirana danas,“ objasnila je.

„Znam da je nemoguće, ali danas nam je potrebno čudo, pa zašto da ga ne tražim?! Volela bih da mogu da ga vidim. Da ga držim za ruku. Dodirnem mu lice. Verujem da bi mu to pomoglo da se probudi,“ objavila je.

Nešto kasnije, Amanda je podelila da je operacija bila uspešna i da je Nick izašao iz operacione sale i da se nada da će mu se stanje popraviti. Inače, i ona sama se bori sa korona virusom, ali blažim tipom.

https://www.instagram.com/p/B_GIvH6nxaW/

Cordero je publici poznat po ulozi u brodvejskom mjuziklu Konobarica, gde tumači ulogu Earla Huntersona, a glumio je u još nekoliko brodvejskih produkcija.

POSLEDNJE VESTI