in

Lepa Brena i Boba Živojinović kupili su ceo sprat u luksuznoj kuli!

Imaju i poznate komšije


Balkanska zvezda Lepa Brena i njen suprug Boba Živojinović rešili su da prodaju svoju velelepnu vilu na Bežanijskoj kosi za vrtoglavih dva i po miliona evra.

Došli smo do saznanja i na kojoj će lokaciji biti skućena pevačica sa porodicom.

Naime, Lepa Brena i Boba Živojinović kupili su ceo sprat u luksuznoj kuli koja se gradi u naselju na Novom Beogradu.

Ekipa emisije „Paparazzo Lov“ uslikao je poznati par u obilasku budućeg doma gde ih je lično dočekao vlasnik kompanije koja gradi neboder.

Inače, Živojinovići tamo idu bar dva do tri puta nedeljno jer nadgledaju kako ide izgradnja, dokle se stiglo, a redovno se konsultuju i sa investitorima i inženjerima oko materijala koji će biti korišćeni za izgradnju, kao i o tome koji raspored prostorija je najbolji i šta je od toga izvodljivo. Nedavno je i Viktor objavio na Instagramu snimke iz zgrade, sa sprata gde će se, kažu upućeni, preseliti, a odakle se pruža pogled na ceo Novi Beograd.

Pretpostavlja se da su Brena i Boba kupili ceo jedan sprat u ovoj luksuznoj zgradi, jer im je plan da tu bude i njihov mlađi sin. Živojinovići će imati jedan stan za sebe, ali još nije izvesno da li će se oni preseliti iz vile na Bežanijskoj kosi, a u neposrednoj blizini će im biti naslednik.

Foto: Instagram

U sklopu zgrade nalazi se teretana, bazen, tržni centar kao i privatni bioskop. Zgrada će imati četrdeset spratova i bice najveća u našoj prestonici.

Komšije Brene i Bobe su neke od poznatih ličnosti kao što su Saša Kovačević, Novak Đoković, Milica Pavlović, Marija Šerifović

Kvadrat u ovoj luksuznoj zgradi košta neverovatnih 3.600 evra, a uzevši u obzir koliko ih je verovatno su u pitanju dva tri stana.

Završetak radova je planiran za 2021. tako da uskoro očekujemo preseljenje ove porodice.