Prati nas

Događaj

Lepa Brena napunila Arenu Zagreb, večeras još jedan koncert

Posle 10 godina Lepa Brena je ponovo pevala u Zagrebu! Prepuna Arena, puno emocija i raspevana publika ispunili su do poslednjeg mesta dvoranu koja je odjekivala u ritmu Breninih pesama.

Muzičko scenski performans sa Breninim potpisom još jednom je dokazao zašto je voljena i rado viđena svugde gde se lati mikfrona.

“Bilo je zaista veličanstveno, velika mi je čast i zadovoljstvo što evo posle 10 godina, nastupam u istoj dvorani. Velika je sreća kada imate publiku koja vas voli i prati toliko godina. Milsim da je naš obostrani odnos oduvek bio kvalitetan što je pokazao i ovaj koncert,” kaže Brena, koja će i večeras nastupiti na istom mestu.

“Nadam se da će ova jedna pozitivna atmosfera koja inače vlada pred Božićne i novogodišnje praznike da se prenese i na sutrašnji koncert i jako sam srećna i pozitivno uzbuđena i nadam se da je publika ponela ove pozitivne vibracije kuci i da će im koncdrt ostati u trajnom sećanju kao što će kod mene ostati sigurno.”

Folk divi se na sceni pridruzio i sin Stefan Živojinović, te su zajedno i zapevali.

Zagreb večeras očekuje još jedan koncert Lepe Brene budući da je zbog velikog interesovanja jedna Arena bila premala za sve fanove i postovaoce Lepe Brene.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Događaj

Izdvajamo


Reklama

Popularno

To Top