Lepa Brena: Ne stidim se godina, niti ih skrivam

Muzička zvezda Lepa Brena u novom intervjuu kojem je pričala o svojoj višedecenijskog karijeri i suprugu Bobi.

“Mnogo teških trenutaka smo prošli, kao i većina porodica sa ovih prostora. Boba je bio uz mene kad sam imala zdravstvene probleme. Angažovao je najbolje stručnjake uz pomoć kojih sam uspela da se izvučem. Divan je osećaj za svaku ženu kad zna da je zaštićena”, rekla je ona za magazin “Gloria” i dodala:

“Šta mislite koga prvo okrenem telefonom ako se osećam loše, imam neki problem, ili mi stanu kola? Pa, Bobu. Tata mi je otišao 2010, mama 2014. Bili su to teški udarci. I opet je Boba bio tu. Snažan muškarac koji rešava sve i ume da sasluša, kaže prave stvari. Moj muškarac.”

Brena je još dodala da se nikada ne bi vratila u mladost. Voli svoje iskustvo i kaže da su joj inspiracija ljudi poput Cher i Tine Tarner.

“Postoji mnoštvo dobrih primera iz sveta šou-biznisa, nadahnjuju me pevačice poput Cher, Celine Dion i Tine Tarner, te glumica Sofia Loren, čije karijere pokazuju da se znanje i iskustvo s godinama sakupljaju i daju rezultate vredne poštovanja. Zato se ne stidim svojih zrelih godina, niti ih skrivam, već uživam u njima. Nikada se ne bih vratila u svoje dvadesete, tridesete ili četrdesete”, rekla je ona za pomenuti magazin.

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI