Lepa Brena oduševila odgovorom na pitanje koju bi super moć volela da ima

Lepa Brena (foto:Instagram/lepabrenaa)

U prazničnom periodu, poneseni nekom posebnom atmosferom, najviše razmišljamo o svojim postignućima, sumiramo utiske, donosimo nove odluke i podstaknuti smo željom da neke stvari konačno promenimo.

Svi teže nekim boljim vremenima, a najpre se treba zapitati na koji način mi možemo doprineti promeni, naročito kada svedočimo ne baš povoljnim društvenim dešavanjima.

Svoje viđenje promene i poboljšanja uslova života na interesantan način podelila je naša poznata pevačica Lepa Brena i objasnila šta bi ona najviše želela da učini za dobrobit društva i ostvarenje kojih ciljeva bi je učinilo najzadovoljnijom. Na pitanje koju bi supermoć izabrala kada bi mogla, i zašto, odgovorila je: “Super Lepa Brena! Otvorila bih stotinu fabrika na Balkanu. Omogućila napredno školovanje prema talentu svakog deteta, penzioneri bi imali dobre penzije. Kvalitetno i besplatno zdravstveno osiguranje za sve. To bi bila moja super moć. Tada bi ljudi bili srećniji i ne bi se bavili glupostima”, rekla je Brena za Blic, i probudila nadu i optimizam.

Pevačica je poznata po svojim dobrotvornim organizacijama, te ne iznenađuje što su upravo ovo njene želje, a sigurni smo da će i bez posedovanja supermoći naći način da pomogne onima kojima je to najpotrebnije.

Najnoviju štampu u digitalizovanom obliku čitajte na Novinarnica.net

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI