in

Lepa Brena pomaže Tanji Savić da vrati decu iz Australije

Pevačica je obećala da će sve vratiti do dinara čim reši probleme oko dece


Foto: Instagram

Lepa Brena rešila je da pomogne Tanji Savić da vrati sinove Maksima i Đorđa u Srbiju iz Australije.

Podsetimo, Tanjin muž Dušan Jovančević oglasio i rekao da Tanja, navodno, laže, te da je i ona bila pozvana da ode s njim i sa decom u Australiju, ali da, navodno, nije htela.

Tanja je nakon toga javno apelovala na kolege da joj pomognu, kako ko može, i da joj omoguće da ode u Gold Kost da se izbori za starateljstvo nad decom!

Pevačica je obećala da će sve vratiti do dinara čim reši probleme oko dece, a Lepa Brena se među prvima ponudila da joj pomogne.

Ona je bliskim kolegama i prijateljima rekla da prenesu Tanji kako je spremna da joj pomogne sve što treba! I finansijski, i savetima.

„Bila je u fazonu: Neću ja propasti za tih nekoliko hiljada evra! Pa Tanja je godinama radila u Grandu, ona je zarađivala novac i za sebe, ali i za nas… Taman posla da joj ne pomognem kad je tako delikatno pitanje po sredi! Ako neko treba, mi moramo da joj se nađemo,“ rekla je Brena prijateljima.

Folk legenda je napomenula da neće da se nameće, niti da sama zove Tanju, ali da ona svakako mora da zna da na nju može da računa u svakom trenutku!