Prati nas

Događaj

Lepa Brena priredila spektakl u Areni

Lepa Brena je uspela da zaustavi saobraćaj u Beogradu! Sat vremena pred početak nastupa u Štark Areni, deo grada u kom se dvorana nalazi bio je zakrčen zbog sivh koji su hteli da dođu da čuju i vide miljenicu! A onda je reginalna folk diva napravila spektakl!

Kao što je i obećala, 35 godina blistave karijere proslavila je sa svojom publikom na sceni Štark Arene i to na vrlo originalan način. Najpre se spustila sa neba, sedeći na velikoj zlatnoj zvezdi kako i dolikuje pravoj zvezdi, a onda je usledio spektakl.

Bina duga 22 metra, liftovi sa koji je silazila, vizuelne promene u kojima je regionalna diva pokazala da joj odlično stoje i crvena i plava boja kose, ali i plesnu kondiciju i vitku liniju na kojoj joj mogu pozavideti i dvadesetogodišnjakinje.

NIzali su se hitovi sa novog albuma, scenski efekti, mastoviti kostimi,plesne tačke a zvezda večeri blistala je u punom sjaju! Pevali su u jedan glasi i hitovi sa novog albuma i hitovi koji su obeležili osamdesete godine Brenine karijere.

Publika iz svih delova sveta uživala je i u humorističkom delu koji su priredili Andrija Milošević i Anđelka Prpić. Andrija je za ovu priliku bio Boba, a Anđelka je tumačila lik Brene. Veče koje će se prepričavati dugo, doživeće još jedno svoje izdanje koliko sutra, jer zbog velikog interesovanja publike, folk diva peva ne jednu, nego dve Arene!

Pod sloganom pemse “Zar je važno da l se peva ili pjeva” Brena je još jednom dokazala da njena muzika, entuzijazam, i energija ne poznaju ni granice niti barijere. (Grand Online)

1 komentar

1 komentar

  1. kleo

    21. 10. 2018. at 22:58

    brena je jedina DIVA na nasoj estradi za razliku od onih smesnih i samoprozvanih! jedan od boljih tekstova u zadnjih godinu-dve

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top