Prati nas

Extra

Lepa Brena ustala protiv kiča i šunda na televiziji!

Arbitar dobrog ukusa (foto: Facebook)

Arbitar dobrog ukusa (foto: Facebook)

Folk diva Lepa Brena je u nedavnom intetvjuu iznela svoje mišljenje o programima koji se serviraju današnjoj publici putem TV prijemnika, a ono nije nimalo pozitivno.

“Jako sam zadovoljna Grandovim načinom rada. Zaista sam srećna što televizija Prva ne podilazi najprimitivnijem ukusu i najnižim formatima, koji su se smučili našoj javnosti i našoj publici”, izjavila je Brena za Kurir aludirajući na salvu rijalitija koji se emituju u ovom momentu.

Mnogi su se nakon ove izjave zapitali da li je pevačica prozvala prvog čoveka Pinka Željka Mitrovića, kao i zbog čega joj taj isti kič i šund nisu smetali sve ove godine.

8 komentara

8 Comments

 1. billek

  16. 11. 2015. at 10:32

  A Zvezde Granda su olicenje prefinjenosti i dobrog ukusa. Eee, seti se, Breno, kad si pevala Mace moje, moj si bog, ne znam sta bih ja bez tvog… To su bili nagoni, sestro.

 2. Ana guarana

  16. 11. 2015. at 12:05

  Pa ona je jadna to proslavila.

 3. Metalika

  16. 11. 2015. at 12:21

  Oličenje kiča i šunda se bori šrotiv promovisanja istih.hahahaaahah

 4. Castles

  16. 11. 2015. at 13:44

  Reče sredovečna žena u gaćama…

 5. ajeee

  16. 11. 2015. at 15:52

  Ne moze da se poredi sav brenin kic sa pinkovom farmom, gde su ljudska bica zakljucana na nekom prostoru, jer su dovedeni do ivice egzistencije, vecina, i gde se na najstrasniji moguci nacin izrabljava odredjena grupa ljudi koja se nasla u toj situaciji da nema ni levo ni desno… i ne mogu da konobarisu, ciste, voze autobuse jer i za to treba neka kvalifikacija i u tom redu ispred njih na posao ceka hiljade kvalifikovanih. Sve sto mogu je da eto udju na farmu i da se za neku sicu ponize dok im mitrovic uskracuje hranu i cigare samo da bi ovi besneli, pa onda u jedan ujutru stignu kobasice pa su oni jako srecni. gace minici mace moje onaj tvoj i to ne moze da se poredi sa ovom arenom napacenih koje mi gledamo kao neke zamorcice s kojim se ovi iz “produkcije ” doslovno sprdaju i tretiraju ih kao niza bica i huskaju perfidno da se svi pokolju tamo

 6. *STARSHIP

  16. 11. 2015. at 16:26

  BRENA KRALJICA KICAAAA…..
  UKUCAJTE NA GOOGLE “KUCA LEPE BRENE”

 7. Lola

  16. 11. 2015. at 17:25

  “Pinkova Farma” jeste sund i kic, ali je isto tako godinama unazad bila program u kom su se do prosle godine promovisale i Grandove zvezde. Jako je glupo pljuvati nesto u cijem si stvaranju ucestvovao. Pametnije je pokriti se usima.

 8. sandra

  16. 11. 2015. at 19:39

  Ova se malo sprda s nama,pa ona i Sasa P su olicenje kica i sunda,bolje cuti

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top