in

Lepa Brena zabrinuta za sina zbog starleta: Ostavi se njih!


Lepa Brena ne krije koliko je oduševljena izborom svog sina Viktora koji je skoro godinu dana u vezi sa Sandrom Miljaković.

Toliko je voli da je čak i Viktoru očitala bukvicu da ne sme da švrlja i da tako rizikuje vezu, a u svemu je podržao i Boba.

„Breni se Sandra dopada jer je zrela za svoje godine, vredna je i ambiciozna, a posebno joj se dopada što pozitivno utiče na Viktora! Oni su, po samom dolasku u Monako imali frku, i to zbog Viktora koji je naljutio devojku, pa su se čak i Brena i Boba umešali”, otkriva izvor za STAR i dodaje:

„Sandra je Viktoru zamerila neke poruke koje dobio na Instgramu od jedne starlete, pa je došlo do žestoke rasprave! Devojka mu je skrenula pažnju da ne želi više da zatiče takve poruke i da mora da se postavi kao zauzet muškarac, jer mu ona neće opraštati takve propuste. Brena se nije mešala dok su se raspravljali, a onda su ona i Boba seli sa Viktorom i očitali mu bukvicu”, priča za STAR izvor blizak Živojinovićima i nastavlja:

„Brena mu je rekla daje Sandra kvalitetna devojka koju treba da čuva i koja će sutra biti divna supruga i majka, kao i da će teško naći opet takvu. Ona izuzetno poštuje celu Viktorovu familiju, nije joj teško ni da im pomogne po kući, ni da pomogne u kuhinji, baš je vredna i požrtvovana.“

„Brena je rekla sinu: ‘Moraš da se uozbiljiš i shvatiš kakvu devojku imaš pored sebe! Zar treba da izgubiš divnu devojku zbog nekih straleta koje žele samo da se šlepaju uz tebe da bi dobile marketing. Napravi razliku između lakih žena i devojaka koje zaista vrede i vole te zbog toga kakav si zaista. Sandri nije bitno što si ti moj sin, i to ti je dokazala. Urazumi se!’

„Viktoru nije bilo pravo što ga grde mama i tata, pa im je rekao kako on ništa nije kriv i da ne može da spreči da mu šalju poruke! On njima svakako ne odgovara i Sandra to zna! Čak je dodao da joj je veran i da je voli, te da nema potrebe da se uopšte raspravljaju oko toga”, završava izvor za STAR.