Search
Close this search box.

Letnja avantura Scotta Eastwooda

Saznaj sve o Survivoru pre drugih!

Prijavi se na naš newsletter odmah i informacije dobijaš pre drugih!

Scott obožava vodu, ronjenje i surfovanje (foto: Instagram)

Scott Eastwood je definitivno jedan od najzgodnijih frajera ovog leta.

Ne samo da se ljubio sa Taylor Swift, glumio u romantičnoj drami The Longest Ride, već i uživa sa društvom na pecanju. I to uglavnom radi bez majice, na radost svih pripadnica ženskog pola.

29-ogodišnji sin holivudske legende Clinta Eastwooda je sunčan vikend proveo sa društvom na brodu, pecajući i plivajući, pa su na kraju mogli da se pohvale priličnim ulovom. Ovaj mladi glumac je veliki obožavalac svih aktivnosti u prirodi, pa je i obožavateljima nedavno poručio: „Nemojte celog života samo da idete u restorane i naručujete hranu, ribu ili meso. Morate razumeti životni ciklus. Proživite i ispoštujte ga. Na planeti smo kratko vreme. Izađite iz zone komfora i probajte nešto novo.“, poručio je Scott u stilu pravog avanturiste i istraživača.

I ulov je bio odličan (foto: Instagram)

Karijera ovog mladog momka je definitivno u usponu, pa ga uskoro očekuje premijera biografske drame o Edwardu Snowdenu, ali i film o superherojima Suicide squad koji izlazi sledeće godine.

Eastwood je u stilu velikih holivudkih zavodnika (nedavno Johnny Depp) postao zaštitno lice jednog muškog parfema pa pogledajte kako se snašao, opet bez majice i opet na morskim talasima.

https://www.youtube.com/watch?v=_I1UfeCH3SY

POSLEDNJE VESTI