Ljubav: Sara Jo i Marčelo su zajedno

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Marčelo i Sara Jo (Foto: Facebook/Instagram)

Čaršijom kruže glasine da već tri meseca traje romansa između hip-hopera i pisca Marka Šelića Marčela i pevačice Sare Jovanović, nama svima poznatije kao Sara Jo.

„Ona je upoznala Marka preko zajedničkih prijatelja. Dopala joj se njegova muzika, ako i njegovi nastupi pred kamerama, bilo da je reč o muzici ili knjigama ili kada komentariše javnu scenu. Kako je i Sara po prirodi izuzetno buntovna kao Marčelo i ne prihvata društvene nametnute norme, to ih je dodatno spojilo. Nekoliko meseci njih dvoje su se družili, on joj je davao savete u kom pravcu bi trebalo da ide njena karijera… A onda se desila i ljubav. Nekoliko dana pred doček Nove godine ozvaničili su vezu i to otkrili svojim najbližim prijateljima“, izjavio je izvor blizak Sari za Blic.

Zatim je isti izvor dodao i kad su se njih dvoje prvi put pojavili kao par: “ Njihovo prvo zajedničko pojavljivanje bilo je na Sarinom nastupu u jednom beogradskom klubu za doček Srpske nove godine, kada je Marčelo došao da joj pruži podršku. Nakon toga počeli su malo češće da izlaze na javna mesta, a kako je Marčelo veliki filmofil, obožava da sa Sarom ide u bioskop, pa su ih tako i viđali zajedno.“

Buntovna pevačica nije htela da komentariše ova saznanja medija u Srbiji, dok je Marčelo na pitanje da li je zajedno sa Sarom odgovorio samo da se njegov bend sprema za nastup u Nikšiću i Skoplju, i da mu novi roman lepo napreduje.

Inače, Jovanovićeva nikada nije komentarisala svoj emotivan život, a navodno je bila u vezi sa odbojkašem Aleksandrom Atanasijevićem i glumcem Viktorom Savićem.

POSLEDNJE VESTI