in

Ljubavni horoskop! Venera u Blizancima donosi procvat ljubavnog života!


Venera u Blizancima donosi zabavnu i živahnu energiju u naše ljubavne živote…

Ljupka romantična planeta Venera ušla je u Blizance 3. aprila i nadamo se da ste spremni da flertujete jer ćemo svi osetiti novi osećaj lakoće u ljubavnim životima.

Venera je planeta vrednosti – ona ​​diktira kako volimo, flertujemo i pokazujemo naklonost. Takođe, vlada lepotm i luksuzom.

Venera u Blizancima će uticati na ljubavni život svih horoskopskih znakova – i to će učiniti dvostruko duže nego inače ove godine, jer će se retrogradna Venera desiti u maju, što znači da planeta neće napustiti Blizance do avgusta. To znači da ćemo dugo biti sa ovim vibracijama, pa ćemo se možda i naviknuti na energiju koja će uticati na naš romantični život u bliskoj budućnosti.

Blizanci su brbljivi, energični i horoskopski znak koji brzo misli, pa kada je Venera ovde, voli da flertuje. Duhoviti razgovori biće obavezni tokom ovog tranzita – i koristićemo mnogo reči kako bismo iskazali svoju naklonost, a pametan razgovor biće jedan od naših glavnih asuta.

Proverite kako će Venera u Blizancima od sada do avgusta uticati na vaš ljubavni život na osnovu svog horoskopskog znaka.

Ovan

Navikli ste na odvažne izraze ljubavi, ali moglo bi se desiti da budete malo rečitiji na polju romantike u narednih nekoliko meseci. Izražavajte nežniju stranu svojih osećanja slatkim flertom. Rečima prigrlite svoj trenutni dar i naglas izgovorite svoja osećanja.

Bik

Pokloni su vaš omiljeni jezik u narednih nekoliko meseci, zato napravite listu želja i budite sigurni da ćete je dobiti od svog prijatelja ili partnera. Sada je vreme da pokažete kako se osećate uz lepe materijalne znake ljubavi poput čokolade ili cveća.

Blizanci

Kad je Venera zaveštala vaš znak za produženu turneju ove godine, možete se kladiti da ćete se osećati kao najseksepilnija, najskromnija, najluksuznija verzija zaljubljenih. Pripremite se da budete u centru pažnje.

Nastavak na sledećoj strani…