Prati nas

Extra

LOL: evo šta Vendi ima da kaže o Kim Kardashian!

Beskrajni, plavi krug. U njemu, Vendi (foto: vesnavukelićvendi.webs.com)

Beskrajni, plavi krug. U njemu, Vendi (foto: vesnavukelićvendi.webs.com)

Iako se domaće javne ličnosti već godinama prepucavaju međusobno i često ne biraju način na koji će se podsmehnuti jedni drugima, u poslednje vreme se javio novi trend. A to je uplitanje zvezda svetskog šou biznisa u njihove rasprave.

Najpopularnija je svakako Kim Kardashian, koju je Jelena Karleuša prozvala da je kopira, dok je Dara Bubamara pozajmila njeno ime za svoje novo umetničko koje glasi Kim Kesić. Naravno, sve to nije moglo da prođe bez Vesne Vukelić Vendi, poznate po svom britkom jeziku, koji nije štedela ni ovog puta, kada je u pitanju jedna od najpraćenijih žena sveta na većini društvenih mreža.

“Što se tiče te Kim Kardashian, pa, gledala sam taj njen rijaliti, ili šta je već. To je strašno. Dok to nisam odslušala bila mi je onako lepuškasta, negde i lepa. Ali kada sam to pogledala… To je toliko prazno stvorenje i dosadno. I onda sam ja shvatila zašto nju kopiraju ove naše starlete. Zato što su se našle na istoj frekvenciji. Ništa ne znači što ova živi u Americi, one su veoma slične. To je jedan veliki kurg u kom nema ništa”, objasnila je Vendi u svom maniru i ovaj fenomen uz dodatak da jedinu razliku čini novac kog je oko Kim više, pa sve to izgleda malo bolje, ali je u suštini prazan efekat. 

Pa, šta kažete, da li je Vendi (i) ovoga puta u pravu? Da li je Kim veliki krug u kom nema ništa? (:

3 komentara

3 Comments

  1. sasa

    25. 05. 2015. at 21:22

    Ali stvarno kada pogledas tako je, evo i aj prva gledam taj show i Kim zaista jeste nezanimljiva i dosadna, nema nista pamento za reci, a opet nije ni duhovita i ”luda” Khloe je npr. duhovita i zanimljiva, Kourtny ima svojih momenata dosta je drugacija od njih postala, dok Kim stvarno jeste nekako prazna a opet najveca zvezda, to opet govori o nama kao drustvu..

  2. ajeee

    26. 05. 2015. at 00:54

    jedan veliki krug i doduse planina kesa unutra

  3. DaisyDuvall

    26. 05. 2015. at 09:12

    ajd neka je u pravu. ali ipak je i ona u tom praznom krugu. ni malo interesantna. sta ta radi uopste? a ova slika gore… je aktuelna ili iz 1989 godine?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top