LOL: Urnebesne fotke iz filma o životu Britney Spears

Natasha Bassett tumači ulogu Britney Spears (foto: Lifetime)

Pre nekoliko meseci najavljen je biografski film o životu Britney Spears, a pre par dana objavljene su i prve fotografije koje su izazvale mnogo polemike na društvenim mrežama.

Film, nazvan jednostavno Britney, prati uspon pevačice, od tinejdžerskih dana, njen mračni period u karijeri i životu i trijumfalni povratak na scenu, ali i vezu sa Justinom Timberlakeom, brak sa Kevinom Federlineom, slom koji je doživela 2007. i druge važne momente u skoro dve decenije dugoj karijeri.

Ovo su filmski Britney i Justin (foto: Lifetime)

Međutim, fotografije koje prate dramu, koja će premijerno biti prikazana na kanalu Lifetime u februaru, izazvale su mnogo kontorverze na Twitteru.

Scena venčanja pevačice sa Kevinom Federlineom (foto: Lifetime)
Scena venčanja pevačice sa Kevinom Federlineom (foto: Lifetime)

Najviše kritika upućeno je na račun glumice koja tumači Britney, Natashe Bassett, koja nimalo ne podseća na 35-godišnju zvezdu. Takođe, ni glumci Nathan Keyes i Clayton Chitty nisu ništa sličniji Justinu i Kevinu.

(foto: lifetime)
(foto: lifetime)

Neko je već na Twitteru komenarisao da “Ako je Britney preživela 2007. godinu, i mi ćemo preživeti pogled na ove urnebesne fotke iz filma o njenom životu”. Recite nam, da li su u pravu.

Povezane vesti

Back to Top