Lorde nasmejala sve priznanjem o tajnom Instagram profilu

(foto: Instagram/lordemusic)

Lorde je trenutno jedna od najvećih pop senzacija, a najeminentniji muzički kritičari su njen novi album Melodrama nazvali najboljim dosad objavljenim pop albumom u 2017. godini (žao nam je Katy Perry Ed Sheerane).

Ipak, kako to obično bude slučaj sa ovom 20-godišnjakinjom hrvatskog porekla, ona nas uvek iznova iznenadi činjenicom koliko je posve obična tinejdžerka, koliko god u međuvremenu pisala hitove broj jedan (poput Greenlight) ili balade od kojih nam se koža naježi od glave do pete (kao što je Liability).

https://www.youtube.com/watch?v=zm_ztEhOB48

Naime, ceo internet je pre nekoliko dana bio preplavljen nagađanjima o tome da li ona stoji iza Instagram naloga onionringsworldwild, na kom je neko naprosto fotkao poslasticu koja se pravi od luka (doslovni prevod bi bio ‘prstenje od luka’) gde god bi je jeo širom sveta. Kako je ovaj nalog pratila sama Lorde, pored još svega 23 profila, a ruke koje su držale ovu poslasticu su fanovima ličile na njene, dok su se destinacije na kojima ih je osoba koja vodi taj nalog poklapale sa njenim, svi su počeli da se pitaju da li iza njega zaista stoji vlasnica hita Royals. 

Nakon što je internet bukvalno eksplodirao od ovih nagađanja, Instagram nalog je deaktiviran, a pevačica je, gostujući u emisiji The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, priznala da je to bio njen tajni profil. “Potpuno naivno nisam ni slutila kolika će to senzacija postati”, ispričala je ona kroz osmeh i dodala da je obrisala sporni nalog kako joj fanovi ne bi bacali luk na scenu tokom turneje.

Povezane vesti