Search
Close this search box.

Loši u seksu – Poznate ličnosti koje su se obrukale u krevetu

Ne mogu se svi poznati pohvaliti veštinom u krevetu (foto: popsugar.com)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Ne mogu se svi poznati pohvaliti veštinom u krevetu (foto: popsugar.com)

Kada ste poznati, svaka vaša bruka će biti zanimljiva javnosti – bilo da je vaš najnoviji film doživeo totalni fijasko u bioskopima ili se vaš najnoviji album loše prodaje. A sada, zamislite šta se dešava kada neko od vaših bivših partnera progovori za neki časopis pa vam „nalepi etiketu“ lošeg ljubavnika/ljubavnice… Nije nimalo prijatno! Evo nekih zvezda koje su to doživele.

Hugh Hefner

Hugh nije uspeo da zadovolji potrebe svoje mlade verenice (foto: popsugar.com)

Hugh Hefner, osnivač i vlasnik čuvenog Playboya poznat je širom sveta po raskalašnim žurkama koje organizuje u svojoj vili kao i po nebrojenim silikonskim lepoticama kojima je okružen od jutra do mraka.

Na jednoj od tih žurki, upoznao je svoju, sada bivšu, verenicu Crystal Harris. Ona nije imala nijednu lepu reč za Hugha kada je njihov seksualni život u pitanju.

„Seksa jedva da je bilo, a i kada bi se desio trajao je par sekundi… I za sve vreme koje smo proveli zajedno, nikada ga nisam videla potpuno golog“, rekla je Crystal u jednom intervjuu.

Paris Hilton

Nick Carter tvrdi da je Paris frigidna (foto: fanpop)
Nick Carter tvrdi da je Paris frigidna (foto: fanpop)

Nick Carter, bivši član grupe Backstreet Boys, nema reči hvale za veštine u krevetu svoje bivše devojke Paris Hilton.

„Jako je uštogljena i često se napijala i drogirala pre nego što bismo završili u krevetu. Stekao sam utisak da ona uopšte ne voli seks. Mislim da je korišćenjem opijata pokušavala da stekne samouverenost, ali na kraju bi obično bila nesposobna i da se pomeri“, izjavio je Nick jednom prilikom.

Angelina Jolie

Ko bi rekao da je sexy Angelina hladna u krevetu (foto: therichest.com)
Ko bi rekao da je sexy Angelina hladna u krevetu (foto: therichest.com)

Možemo da se kladimo da nju niste očekivali na ovoj listi! Angelina Jolie koja je bezbroj puta nazivana jednom od najseksipilnijih glumica svih vremena, po tvrdnjama svog bivšeg supruga Billy Bob Thortona, u krevetu je „i više nego dosadna“.

„Nekada sam pomislio da bi bilo zabavnije je*ati kauč“, izjavio je Billy u jednom intervjuu.

Charlie Sheen

Charlie se ne bi smešio kad bi znao šta bivše partnerke pričaju o njemu (foto: starity.hu)
Charlie se ne bi smešio kad bi znao šta bivše partnerke pričaju o njemu (foto: starity.hu)

Još jedno iznenađenje na ovoj listi je bad boy Hollywooda, Charlie Sheen, koji je je poznat po svom poročnom životu i mnogim seks-skandalima.

Njegova bivša supruga, glumica i model Denise Richards tvrdi da je Charlie verovatno najsebičniji ljubavnik na svetu.

„Bilo mu je bitno samo da zadovolji sebe! I često je insistirao da gledamo po**o filmove pre i za vreme seksa, iako sam mu sto puta rekla da mi to smeta“, požalila se Richardsova nakon razvoda.

50 Cent

50 centi - možda toliko vredi njegovo umeće? (foto: popsugar.com)
50 centi – možda toliko vredi njegovo umeće? (foto: popsugar.com)

Striptizeta koja tvrdi da je „bila intimna“ sa poznatim reperom 50 Centom, opisala je svoje iskustvo sa njim kao – razočaravajuće.

„Startovao me je sa nekim ortcanim forama. Kada su mi njegovi komplimenti dosadili, predložila sam mu da odemo u hotelsku sobu. Bolje da nisam! Reper koji se predstavlja tako opasnim i jakim, u krevetu se ponaša kao četrnaestogodišnjak. Na skali od 1 do 10, njegov performans ocenila bih trojkom – i to samo zato što je bio savršen džentlmen. Inače je zaslužio čistu jedinicu“, izjavila striptizeta koja je insistirala da ostane anonimna.

Ben Affleck

ben-affleck
J.Lo nikada nije prebolela raskid sa Benom uprkos tome što nije dobar ljubavnik (foto: popsugar.com)

Iako se vlasnica najpoznatije guze na muzičkoj sceni, Jennifer Lopez, uglavnom trudi da svoj privatni život drži podalje od očiju javnosti, u emisiji Watch What Happens Live „otvorila je dušu“ i pričala o svojim najboljim i najgorim ljubavnicima.

Ispostavilo se da joj njen bivši dečko, poznati glumac Ben Affleck, baš i nije ostao u lepom sećanju kada je seks u pitanju. Kada ju je voditelj upitao da li su bolji ljubavnici glumci, pevači ili plesači, pevačica je odgovorila, „Moram reći da sam ličnim iskustvom došla do zaključka da su u krevetu najbolji oni čiji je život povezan sa muzikom… Dakle, pevači i plesači“.

POSLEDNJE VESTI