Lotara Mateusa prevarila žena

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Da je život ljudi iz sveta fudbala i više nego zanimljiv uverili smo se gledajući seriju „Žene fudbalera“. Da nas još jednom podseti da je monotonija nepoznata reč tom krugu ljudi, ovog puta se potrudila supruga Lotara Mateusa. Lilian, četvrta žena bivšeg supruga Marijane Mateus, razmenjivala je nežnost na jahti usidrenoj na Siciliji sa drugim muškarcem. Lotara je njeno neverstvo jako razočaralo i izgleda da joj neće oprostiti zbog mladosti i neiskustva, jer su joj dvadeset i dve godine.

„Jako sam razočaran jer bih za svoju suprugu uradio sve. Kada smo pre pola godine napravili pauzu u našoj vezi, pomogao sam joj da se opet podigne na noge kada je karijera u pitanju, jer je posao manekenke njen san. Jako sam tužan“, izjavio je Lotar za nemački Bild.

Bivša Lotarova žena, Marijana Mateus, rekla je za Alo! da se čula sa Lotarom nakon skandala, zbog koga mu se smeju srpska i nemačka javnost!

„Veoma mi je žao zbog svega što se trenutno dešava Lotaru, ali to je bilo donekle očekivano jer je njihov brak već neko vreme u krizi. Drago mi je što sam sa bivšim suprugom uspela da uspostavim tako dobar odnos i slobodno mogu da kažem da smo posle ljubavi ostali kao brat i sestra. Zaista, između nas ne postoji više fluid, već samo prijateljstvo, tako da nema govora o obnavljanju našeg braka. Kada su se pojavile sporne fotografije, pozvao me je, ispričao šta se dešava i tražio savet jer ima mnogo poverenja u mene. Nadam se da će prebroditi tu krizu, kao i da će se sve to dobro završiti“, rekla je potencijalna učesnica VIP Survajvera.

Foto: Bild

POSLEDNJE VESTI