Hit: Jelena Maćić otkriva ko bi bio idealan za Marijanu Mateus!

Našla joj novog muža (foto: Facebook/Tračara.com)
Našla joj novog muža (foto: Facebook/Tračara.com)

Poznata kao prva šminkerka i prvi jezik Srbije, kako su je nazvali u simpatičnoj najavi, Jelena Maćić je, između ostalog, iznela zanimljivu teoriju o tome ko bi se najbolje uklopio sa muškom starletom, Kristijanom Golubovićem.

“Prva stvar koja govori o nama kao društvu je činjenica da svi tvrde kako je Kristijan najnormalniji tamo [na Farmi]. To govori o našem mentalnom stanju, a ne o Kristijanu kao takvom. Šta je Kristijan? Kristijan je umetnik. Moram da ti priznam da su mu dobri crteži. Kriminalac neuspešan jer neko ko je toliko godina proveo u zatvoru je daleko od kriminala; može da bude samo neuspešan kriminalac. Pritom je starleta. Ima ga svuda. Znači, njemu treba jedan ženski pandan: dovoljno popularan i da je podjednako neuspešan. Meni je pala na pamet Marijana Mateus. Koliko je ona uspešna kao poslovna žena toliko je on uspešan kao kriminalac. Oni su kao stvoreni jedno za drugo. Koliko je ona uspešna kao modni kreator toliko je on uspešan kao slikar. I svako od njih ima svoje zvanje. Jedina frka koja će da sruši taj Diznilend je to prezime. Da li će ona da bude Marijana Golubović ili on Kristijan Mateus? I šta će Lotar da kaže na sve to. Inače, imam teoriju da će pre Lotar da promeni prezime nego što će to da uradi Marijana”, poentirala je Jelena.

Zašto je rekla da sada Evropa malo treba da trpi Jelenu Karleušu, zbog čega je Dara Bubamara donela ispravnu odluku da ugradi silikone i ostale duhovite odgovore srpske šminkerke pogledajte ovde.

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI