Search
Close this search box.

Louis Tomlison iznajmio vilu u kojoj su živeli Rolling Stonsi i Richard Gere

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Louis je želeo da bude što bliže sinu Freddiju (foto: Instagram)

Nakon svog kolege iz benda Harryja Stylesa, koji je nedavno postao vlasnik luksuznog stana u Londonu, vrednog neverovatnoh 20 miliona dolara, i Louis Tomlison je rešio da na sličan način potroši ogromno bogatstvo koje je, za samo nekoliko godina, stekao u bendu One Direction.

Dnevni boravak vile od 15 miliona $koju je mladi pevač iznajmio za 35.000 $ mesečno (foto: UnlimitedPhotos)

24-godišnji pevač je nedavno postao otac dečaka sa bivšom devojkom Brianom Jungwirth i bio je rešen da pronađe savršen dom i za sina i za sebe. Vila koju je iznajmio na neodređeno vreme za čak 35.000 dolara mesečno se nalazi na fantastičnoj lokaciji sa koje se pruža predivan pogled na Los Anđeles.

Bioskopska sala je samo jedna od predsnosti ove prelepe vile (foto: UnlimitedPhotos)
Bioskopska sala je samo jedna od predsnosti ove prelepe vile (foto: UnlimitedPhotos)

Svetla i prostrana kuća sa četiri sobe, teretanom i bazenom vredna je 15 miliona $ i u vlasništvu je britanskog hipnotizera i aurora nekoliko bestselera Paula McKenne. Ali njeni prethodni vlasnici su bili neki od najslavnijih imena Holivuda. Richard Gere, Sean Connery i Rolling Stones su samo neki koji su tokom decenija živeli u ovom velelepnom zdanju, koje je nekada bilo poznato kao ‘kuća za žurke’. Mladi Louis ipak, zbog obaveza oko bebe, neće imati puno vremena da se zabavlja.

Neverovatan pogled koji se pruža na Los Anđeles (foto: UnlimitedPhotos)
Neverovatan pogled koji se pruža na Los Anđeles (foto: UnlimitedPhotos)

Očekuje se da će Tomilson u Los Anđelesu boraviti narednih šest meseci, kako bi što više vremena provodio sa sinom, a to je dobra vest i za njegovu devojku, glumicu Danielle Cambell koja takođe živi u brdima Holivuda.

POSLEDNJE VESTI