Search
Close this search box.

Prikazali ga kao geja u seriji: Pevač besan zbog popularne serije

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Louis Tomlinson se sprema za objavljivanje svog prvog solo albuma, kojeg očekujemo početkom 2020. godine. Na ovom putu su se pojavile pojedine poteškoće, pa je u nedavnom intervjuu otkrio kako mu je popularna serija Euphorija negativno uticala na ovu godinu.


Popularni pevač je u nedavnom intervjuu kratko progovorio i o teorijama zavere koje naglašavaju da je Louis bio u romantičnoj vezi sa Harryjem Stylesom. Sa ovim glasinama mora i danas da se suočava, zbog čega je otkrio da je jako ljut zbog one scene u seriji Euphoria.

Naime, u prvoj sezoni serije, u kojoj glavnu ulogu ima mlada glumica Zendaya, pojavila se priča u kojoj su Harry i Louis prikazani kao par. Pevač je tim povodom izjavio:

Razumem uticaj pop kulture koja se krije iza toga. Jednostavno je malo… Ne, neću da lažem. Jako sam besan. Nervira me to što iza svega stoji tako velika kompanija.

Nije tajna da su baš ove glasine odgovorne za zahladnjenje odnosa između Harryja i Louisa. Kolege su imale osećaj da zbog priča moraju da se ignorišu i da paze da ni u jednom trenutku ne budu sami.

Upravo zbog toga je ova scena jako razbesnela i njihove fanove, a više o tome čitajte klikom na link OVDE.

POSLEDNJE VESTI