in ,

Louis Tomlinson uhapšen nakon incidenta na aerodromu


(foto: Instagram/eleanorcalder)
(foto: Instagram/eleanorcalder)

Izgleda da je Louisu Tomlinsonu dosadilo da ga paparaci prate u stopu.

Član popularnog benda One Direction uhapšen je sinoć pod sumnjom da je fizički nasrnuo na fotografa prilikom preuzimanja prtljaga na aerodromu.

Izvor sa lica mesta je izjavio da Louis nije mogao da se obuzda kada mu se jedan od paparaca praktično uneo u lice kako bi dobio što bolju fotografiju, dok su drugi putnici počeli da prilaze njegovoj devojci Eleanor Calder.

Tomlinson i Calder, za koje se veruje da su nedavno obnovili svoju romansu, vraćali su se iz Vegasa, gde su proveli nedelju dana dajući sebi oduška i zabavljajući se, da bi ih na aerodromu spremno dočekao fotograf.

Louis je trenutno u pritvoru, gde će biti optužen za fizički napad, ali ne i za krivično delo. Ako bude odgovarao za navedene optužbe, mogao bi da dobije i do godinu dana zatvora, uz brojne kazne i sudske troškove. Ne zna se da li će i novinar, koji je takođe uhapšen, biti optužen po bilo kakvim tačkama optužnice.

Kako prenosi TMZ, pevač je uhvatio fotografa za noge i oborio ga, a on je prilikom pada udario glavom o pod. Za to vreme, devojka koja je posmatrala scenu je snimila Eleanor kako pokušava da ode sa mesta gde se zbio metež, pa se isprečila da je zaustavi, nakon čega je došlo do fizičke prepirke između dve devojke.

Louis sa devojkom, Eleanor (foto: WENN)
Louis sa devojkom, Eleanor (foto: WENN)

Louisov menadžer je potvrdio da se njegov klijent nalazi u policijskoj stanici, a prema dodatnim izveštajima očevidaca, član grupe One Direction je zamolio fotografa da prestane sa slikanjem, što je on odbio. Oni su se tada upustili u tuču, kada su se pridružile još tri osobe da bi ih obuzdale, dok se ne pojavi obezbeđenje.

Advokat pevača Martin Singer izašao je u javnost sa saopštenjem: “Provokacije novinara su dovele do svađe sa Louisom na aerodromu i ovo nije prvi put da su paparaci odgovorni za sličan događaj.“

Dok je trajala prepirka sa fotografom, tri osobe su napadale njegovu devojku, pa je pevač skočio u odbranu, što je rezultovalo intervencijom obezbeđenja aerodroma, koje je nešto kasnije pokušalo da smiri Tomlinsona, koji je bio vidno uzrujan.

Još uvek se čeka saopštenje Louisovog predstavnika za javnost o ishodu optužbe.