Search
Close this search box.

Luka Lazukić se brani: Ona je prvo mene šutnula u glavu

Iz dana kada su bili zajedno

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Iz dana kada su bili zajedno

Nakon što je priveden u policijsku stanicu gde je trebalo da da izjavu povodom nasilja u porodici i prebijanja supruge Nataše Bekvalac pred dvomesečnom ćerkom, Luka Lazukić se branio da je suprugu samo gurnuo i da je tako dobila povrede, a ne udarcima. Sada su otkriveni novi detalji ove izjave, u kojoj piše da je Nataša prva nasrnula na njega.

Naime, on je inspektorima ispričao da je spavao kada ga je pevačica probudila udarcem u glavu, pa ju je u samoodbrani odgurnuo.

“Iz grada sam došao oko četiri ujutro i legao da spavam. U jednom trenutku sam osetio jak udarac, koji me je prenuo iz sna. Shvatio sam da me je Nataša šutnula nogom u glavu. Pitala me je kakve su to ženske poruke u mom telefonu, provocirala me, histerisala, a ja sam je odgurnuo da bih se odbranio. Pala je na pod i tako se i povredila’’, izjavio je Lazukić na saslušanju, pa dodao i:

‘’Potom je izašla iz sobe, a ja sam nastavio da spavam. Kada sam ustao, otišao sam u stan kod svojih roditelja. Ona je za to vreme otišla u Urgentni centar da snimi povrede i u policiju a, koliko vidim, stigla je i sve medije da obavesti da je pretučena’’, piše Informer.

Za to vreme Nataša je pokrenula hitan postupak za razvod braka, i traži puno starateljstvo nad ćerkicom.

POSLEDNJE VESTI