Luke Black predstavio novi spot (VIDEO)

(foto: Instagram/lukeblackmusic)
(foto: Instagram/lukeblackmusic)

Nakon uspešne kineske turneje, saradnje na Venzinom singlu Seek & Hide i nekolicine nastupa u Italiji, Luke Black predstavlja video spot za Demons u Lil Taty i ZojaB remiksu!

Pesma Demons je savremeni pop hit u kome Luke Black kombinuje zaraznu melodiju, tribalne perkusije, orijentalne uticaje i moćni, emotivni vokal. Pored kombinacije različitih žanrova (Dancehall, Dembow, Riddim, Tribal) karakteristične za Lil Tatya, na remiksu se čuje i vokal pevačice benda Lira Vega – Zoje Borovčanin. Video spot potpisuje Vasilije Vujović (VASSO), mladi fotograf iz Subotice koji takođe stoji iza spotova za D-Generation i Demons, ali i umetnik iza #neoslavic i Thorns EP promo fotografija.

Lil Taty je beogradski producent i DJ naklonjen različitim žanrovima – spaja R&B i UK Dub jednako lako kao i Techno sa oldskul Rapom. Osnivač je serijala klupskih žurki u Beogradu – MURK, koji otkriva i promoviše novu autorsku muziku aktuelnih producenata, distinktivnog stila, specifičnog ukusa i izvrsne tehničke veštine. Demons remiks je rađen u saradnji sa vokalistkinjom ZojomB (Zoja Borovčanin) – koja je na muzičkoj sceni Beograda aktivna još od ranih devedestih godina. Član je alternativnog teatra Pozorište šešira, kao i nekoliko beogradskih alternativnih muzičkih grupa, a od 1998. godine stvara muziku i nastupa u grupi Lira Vega, koja trenutno funkcioniše kao duet.

Povezane vesti

Back to Top